Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Суперкамионът Apocalypse е с 850 к.с....

Базираната във Флорида компания Apocalypse Manufacturing...

Лили не можела да има деца

отпечатай новината

10.03.2013 09:00 | Видян 2741 пъти

Лили не можела да има деца


Лили Иванова не е можела да има деца, затова Асен Гаргов я е изоставил. Това разкри бившият партньор на звездата. "Нещата с нея са сложни. Тя не може да има деца. А аз исках деца", разказа той пред една от телевизиите. "Нормално е, аз съм мъж, който иска да има поколение, това не е егоизъм. Не бих могъл да осиновя дете. Хора, които не могат да имат собствени, нека си осиновят, но аз не съм от тях", каза още той.

По думите му раздялата между него и примата на българската музика е настъпила, когато Гаргов се запознал със съпругата си Даниела. Тя била съгласна да роди дете от него и това сложило край на отношенията между музиканта и Лили, разкри Всеки ден.

"След това й предложих да направим заедно продуценстка компания, която щеше да се казва "Лили Иванова". Сигурен съм, че до днес щеше да е най-голямата в страната. Но тя отказа да продължи отношенията си с мен", обясни още Гаргов.

Той призна, че Лили Иванова е феноменът в българската музика. Най-големите им концерти заедно са били в Русия, когато са събирали над 100 000 души публика. "Не е малък и успехът й в "Арена Армеец". Никак не е лесно това, което тя направи", призна Асен Гаргов. Неговата връзка с певицата е от 1975 г. до 2001 г. "Имахме връзка, но с нейния работохолизъм нещата опираха най-вече до работа", каза още Гаргов.
 
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !