Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Куката тръгна с дъщерята на Фатик

отпечатай новината

11.03.2013 12:30 | Видян 4074 пъти

Куката тръгна с дъщерята на Фатик

След събиранията и разделите си с парти момичето на балет Сатен Снежана Макавеева и след аферата си с бившата на Бербо, хореографката Даниела Арнаут, Мариан Вълев-Куката отстреля нов трофей от клубната сцена. В прегръдките му падна дъщерята на Фатик, Александра Тюркмен, която е първокурсничка в НАТФИЗ в класа на проф.Стефан Данаилов. Агенти на Супер 19` разправят, че новата светска двойка не спира вояжите си из нощна София. Точно преди седмица двамата купонясвали до ранни зори в столичния клуб Син Сити.

Александра и Куката не спирали да се прегръщат и да демонстрират любовта си, ако се вярва на клюката. Компания на влюбените правили цял куп известни личности, сред които младия актьор Тодор Дърлянов/познат като Тео от сериала Седем часа разлика/, поп певицата Аксиния, автомобилния състезател и плейбой Жоро Танев. Всички били светнати за отношенията между двамата и нито за миг не се усъмнили в чувствата им.

Щерката на застреляния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик е една от най-естравагантните дами, които са любители на софийския нощен живот. Алекс, която е възпитаничка и на прочутото училище за дизайн Марангони в Милано, винаги е облечена по последна мода, а в последно време движи в компанията на моделката Кристина Милева, която е бивше гадже на актьора Деян Донков.

Говори се, че г-ца Тюркмен е една от любимките на Ламбо в Театралната Академия и освен това се ползва с протекциите на много от преподавателите. С влизането си през миналата година младата красавица предизвика лавина от злобни коментари и подмятания. Според повечето от тях мацката с фигура и имидж на топмодел май  се е набутала във висшето училище с връзки и с мощната подкрепа на майка си Адриана Тюркмен. Тогава  над 400 кандидати се пробваха за актьори, но само 36 от тях успяха да влязат във висшето учебно заведение.  Александра е по-голямата от двете дъщери на Фатик от брака му с Адриана.

Неотдавна милионерската наследница сподели, че Стефан Данаилов я карал да повтаря по 10 пъти дадени реплики, докато не се получи както трябва.  Алекс призна, че мечтае да превземе киното с много силна роля на някоя луда или лоша героиня, за да я запомнят хората и да я забележат с таланта ѝ. Едва след това може да изиграе и комедийна роля. Макар да е студентка в артистичната Академия, тя все още има колебания с какво да се занимава. Иска да нарисува страхотни картини, да прави мода като пусне на пазара своя дамска линия или да е известна актриса.

Според приятелки на девойката, тя била луда по Куката и не преставала да говори за него, дори по време на лекции и театрални етюди. Преди звездата от Под прикритие, тя имала друг фаворит от сериала. Алекс страшно си харесвала Захари Бахаров, но актьорът от трупата на Народния театър не се трогнал от любовните й трепети. Така се стигнало до запознанството й с Мариан Вълев, с когото се срещнали в столичен клуб. Всичко стартирало като забавление, но явно нещата са станали по-сериозни, коментират в актьорското съсловие.

Близки на Куката пък коментират, че това е поредното му увлечение, което ще продължи най-много два-три месеца, след което богаташката щерка щяла да бъде натирена. Според тях лошото момче от тв сериал все още изпитвало чувства към бившата си изгора, фаталната Снежана Макавеева, чиято звезда също изгря в криминалната поредица на БНТ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !