Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Миро състарен на рождения си ден

отпечатай новината

11.03.2013 17:30 | Видян 1761 пъти

Миро състарен на рождения си ден

Миро отпразнува 37-годишния си рожден ден, потънал в работа. Вчера и днес той снима клипа към сингъла "Сувенир" от новия си албум "Месия". Албумът се записва в София, Франкфурт и Милано едновременно и трябва да стане готов преди лятото, пише Труд.

За рождения ден, а и заради снимките, които вървят в Пернишкия театър, към екипа се присъединиха сестрата и племенникът на певеца. В клипа малкият Давид играе ролята на вуйчо си като дете, а сюжетът предвижда още двама Мировци. Разказът е за бързия ход на живота, който оставя купища от спомени, но в края на земния си път човек е задържал само хубавите. В една от ролите Миро е състарен с майсторски грим до 70-годишен - "Много е странно изведнъж да прескочиш 40 години", каза певецът по телефона.

Третата му възраст в клипа е истинската - на 37. Партито за рождения ден се отложи заради снимките, но приятелите го отрупаха с "много яки" подаръци. Най-прекрасният за Миро беше картина от любимия му художник Янко Янев. "Нарича се "Житни поля" и за мен, добруджанското дете, е просто прелестна. А е и внушителна, размерите  са 2,00х1,60 м. За мен това е най-добрият български художник", каза трогнат певецът.

автор: Таня Каранова

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !