Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Лайза Минели на 67: "Още мечтая за голямата любов"

отпечатай новината

12.03.2013 13:00 | Видян 5362 пъти

Лайза Минели на 67:

Лайза Минели е една от най-ярките звезди на холивудското кино. Първият й дебют пред камера е, когато актрисата е едва на 14 месеца. Дъщеря на световноизвестната актриса Джуди Гарланд и режисьора Винсънт Минели, Лайза няма как да не продължи живота си в киното.

Отраснала в студията на „Метро Голдуин Майер", Минели е наясно с всички тънкости и тайни на киното. Едва 16-годишна, актрисата заживява сама в огромния Ню Йорк и започва сама да се бори за кариера в шоубизнеса. Малко по-късно обаче майка й Джуди я кани заедно да играят на една сцена, представлението жъне огромен успех и скоро Лайза е поканена да играе за постоянно в Лондон.

Дъщеря и майка стават добри приятелки, а по-късно Лайза се омъжва и за един от приятелите на Джуди - Питър Алън. На 23-годишна възраст Лайза е номинирана за най-престижната филмова награда „Оскар". „Имах бурна младост и не се спирах пред нищо. Животът ми никога не е бил скучен и независимо от някои грешки не съжалявам за нищо. Ако имах възможност, отново бих живяла по този начин", споделя неотдавна Лайза. Тя често е критикувана от медиите за постоянните си разводи.

Първият й брак с Питър приключва едва няколко години след пищната сватба, следват другите й мъже - продуцентът Джак Хейли и Марк Жиро, които също не успяват. „Никога не е късно да срещнеш човека, аз все още го търся и може би един ден ще се влюбя така, че да помисля за развод", добавя Лайза. Освен за бурния си личен живот, Минели е обсъждана и за множеството си пластични операции, разкри Всеки ден.

Актрисата е пристрастена към скалпела, но не се срамува от това. „Не виждам нищо лошо в това да искаш да изглеждаш добре. В крайна сметка всяка жена иска да е красива. Не се страхувам от старостта и правя всичко, за да съм красива", казва звездата на 67 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !