Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Моника Белучи омайва Жоро Тошев и „непознатиТЕ”

отпечатай новината

13.03.2013 12:30 | Видян 2702 пъти

Моника Белучи омайва Жоро Тошев и „непознатиТЕ”

Тази неделя от 12:30ч. в „непознатиТЕ” звездата от филма „Страстите Христови”- Моника Белучи , ще даде първото си интервю пред българска медия. Зрителите ще научат защо семейството е толкова важно днес за актрисата, през какво е минала преди да получи статута на световна филмова икона и защо понякога красотата пречи на таланта. Операторът Румен Василев следва Белучи и на срещата й с бъдещите кинорежисьори, дори и на частната вечеря, която премиерът на Сърбия дава в нейна чест. Всичко това се случва в Кустендорф – Дървеният град на звездите, за който Жоро Тошев разказа преди седмица на зрителите на bTV.

Срещата на екипа на „непознатиТЕ” с Моника бе по повод участието на актрисата във филма на Кустурица „Любов и война”. Какво разкрива тя за този проект пред Георги Тошев, ще разберат само зрителите на bTV, както и защо Кустурица решава да покани звезда от ранга на Белучи да играе сръбкиня по време на войната.

„Тя наистина е много, много красива. Говори с тялото си. Изглежда изключително и няма грам поза в нея. В предварителния ни разговор призна колко е впечатлена от българските актьори Христо Живков и Христо Шопов, с които снима във филма на Мел Гибсън”, разказва Тошев.

Георги Тошев и Моника Белучи , жената, която всеки мъж би искал да притежава, се срещат на фестивала на Кустурица в Дървен град, където Тошев успява да осъществи идеята си за интервю с нея. Актрисат разказва лесно ли се е съгласила да учи сръбски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !