Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Това ли е последният папа и иде ли Страшният съд?

отпечатай новината

19.03.2013 19:00 | Видян 2264 пъти

Това ли е последният папа и иде ли Страшният съд?

Според пророчеството на Свети Малахий Папата, когото избра Ватиканът тези дни, може бъде последният в историята. Според ясновидеца това неприятно и апокалиптично знамение ще се подсили още повече от Свети отец италианец. Древният пророк го нарича "Петър от Рим", пише Супер 19'.

Известно е, че Свети Петър е първият папа – основател на католическата църква, а Рим е столица на Италия. Така че специалистът по разчитане на пророчеството – писателят и историк Джон Хог е категоричен, че става въпрос именно за италианец, който връща на родината си светия престол след папите – чужденци Йоан Павел Втори и Бенедикт Шестнадесети. Дали пророкът е сбъркал, след като папата е аржентинец? Аржентинец, ама италиански е кардинал Берголио, коментират някои детайлисти. И напомнят, че отецът принадлежи към онази 1/3 от латиноамериканската нация, които са потомци на емигранти от Ботуша.

Дано Малахий да не е прав и да остане само с това, че правилно предсказва, дето предишният папа сам ще се е оказал от престола на Ватикана и че при това гръм и мълния ще разцепят небето над катедралата Свети Петър в сърцето на Вечния град. Точно такова природно явление бе отбелязано в деня на слизането на Бенедикт от трона. Малахий е провидял дори герба на монарха на светата църква като е познал броя на цветята в него.

Ако пророчеството се сбъдне, след новоизбрания папа ще има Страшен съд. Апропо, такива прогнози има и ирландски епископ-ясновидец през 1905 г., а подобни гадания прави и известният Нострадамус.

Неговото проникновение започва от атентата срещу Папа Йоан Павел Втори, за когото познава, че ще бъде посегнато върху него, но че ще управлява дълго и славно. Нострадамус е точен и по отношение на властта на наследника му Бенедикт, който наистина не се задържа дълго на трона. Според френския предсказател последният папа е предшественик на апокалипсиса. Духовен или материален – сами ще станем свидетели, макар да се надяваме, че зловещите пророчества няма да се сбъднат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !