Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета празнува ЧРД на Горещо с бивш

отпечатай новината

21.03.2013 13:30 | Видян 3576 пъти

Венета празнува ЧРД на Горещо с бивш

Венета Райкова отпразнува 9-ия рожден ден на своето хитово светско шоу Горещо по Нова телевизия без Тишо, но с бивш свой любим – в ролята Христо Сираков. Причината обаче не беше романтична, а служебна. Съпругът й не обича подобни партита, а легендарният плейбой, който се появи с поредната красива девойка под ръка, присъстваше в качеството си на гост на предаването.

Не стана ясно по каква причина Яне Янев бе заел позиции на тържеството в Блек Лейбъл, особено като се има предвид, че единственият друг политик на соарето беше Митьо Пищова. Кати малко невъзпитано дори на поздрави своите откриватели семейство Касъмови, без които щеше да остане просто момиче от Пернишко. Черната Златка не се отдели дори за миг от своето гуру Кристина Патрашкова.

Юлияна Дончева се показа в приказна форма. Ексдепутатката е свалила малкото излишни килца от перфектната си фигура и идната седмица ще открие в целия си блясък своя нов бутик в откриващия се мегаогромен мол на Хладилника в София. Раздялата със съпруга й се е отразила чудесно на Светослава Тадаръкова, която също изглеждаше като модел. Алфредо Торес от Денсинг Старс почти не можеше да се види в сумрака на елитния бар. Край него кръжаха Румънеца и Енчев и други гости на Венета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !