Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Ани Хоанг принудила Люси да влезе в шоуто

отпечатай новината

21.03.2013 15:30 | Видян 5700 пъти

Ани Хоанг принудила Люси да влезе в шоуто

Казват, че любимото шоу на българина било Дансинг старс, защото именно там лъсва истината колко от родните звезди са дървени и как се излагат. Именно в танцувалното шоу популярните личности винаги си мислят, че ще се представят добре, но всъщност грейват недостатъците им. Определено тв риалити е новата мания в страната. Многобройни станаха неговите почитатели още с първото му издание, което с гръм и трясък превзе бг ефира. В интернет пространството вече се заоформят дискусии кой ще спечели надпреварата, а пък Супер 19' научи, че зад кулисите ври и кипи от клюки и интриги.

Според мълвата от кухнята на шоуто най-нахъсаните за победа са Глория и Елен Колева. Двете всеки ден ходят да танцуват с партньорите си и непрестават да си повтарят, че те ще победят. Съперничките не си говорят изобщо, само се поздравяват с кимане. "Влизам в шоуто, за да  победя", категорична беше Гло. Актрисата от сериала Забранена любов пък със самочувствие се самопровъзгласи за най-добрата, понеже като тийнейджърка е ходила на балет и спортни танци и твърди, че владее всякакви стилове. "Между двете прехвърчат войнствени искри и като нищо може да избухне война на дансинга", прогнозират от риалити шоуто.

Поп фолк примата пък изуми всички зрителите с тоалета си в танцувалното риалити. Изпълнителката на Двойна игра се появи на сцената почти гола и привлече вниманието на феновете. Някои дори предположиха, че Глория е без бельо под оскъдната си рокля, но горещите й танцувални движения доказаха, че певицата въпреки всичко не е гола. За тоалетите на Примата се грижат от димитровградската фирма Юнона, които обличат още дузина певачки от Пайнер. Клюкари разнасят, че Глото побърквала шивачките с претенции да слагат повече камъни и пера по роклите й, както и по-дълбоки цепки.

Именно заради тези си изисквания, фолк звездата показа много повече плът, отколкото повелява добрият тон, забелязаха всички. Гло получи много добри оценки от журито и се нареди сред челните места. Въпреки критичните коментари, изпълнителката от село Две могили остана доволна от представянето си и най-вече от резултатите. Голотата й обаче притесни голяма част от зрителите на танцувалното риалити.

Дъщеря ѝ Симона пък организира цяла кампания в нейно име на страницата си в социалната мрежа Фейсбук. От личния си профил, детето й от Фильо, призова всички свои фенове да гласуват за Гло. Приятелките на тийн дивата също бяха упорито агитирани от нея. Ученичката от Музикалното училище в София дори направи колажи и публикува снимки на майка си, като непрекъснато апелира в нейна подкрепа.

Елен Колева пък също бе заложила на по-разкрепостената визия. "Двете красавици  ще са основните конкурентки за победа и изглежда ще правят всичко възможно, за да впечатлят журито. Какво ли още ни очаква", коментират фенове на Дансинг Старс. Освен това конкуренцията им е доста слаба и това още повече ги надъхва една срещу друга. С тези килограми Люси Иларионов едва ли ще успее да впечатли журито, а Латинка Петрова със своите 69 години също не би могла да се мери с Глория или Елен Колева.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !