Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Преслава пак си хвана мъж

отпечатай новината

22.03.2013 14:30 | Видян 3777 пъти

Преслава пак си хвана мъж

Преслава се страхува да разкрие кой е мъжът до нея. Певицата крие половинката си, за да се предпази от интриги. В момента не е ясно дали тя пак се е събрала с пернишкия баровец Георги Станоев - Бирмата, или пък дели постеля с друг, пише Уикенд.

За да не предизвиква съдбата, Преслава се е отказала от баладите в репертоара си, твърди самата тя. "Имаше един период, в който каквото изпеех, ми се случваше в реалния живот", споделя добричлийката. Хитовата изпълнителка вярва, че е сложила край на тази тъжна закономерност, защото вече не пее как лирическият герой  ѝ изневерява, лъже я или я пренебрегва. За да не се урочаса сама, сега залага на песни, в които влюбените са щастливи.

Дали заради промяната в репертоара си или по друга причина понастоящем добричлийката изживява безоблачна любов. Върнала си е и вярата в мъжете, макар силният пол да ѝ е докарал доста разочарования.

Любовният живот на Преслава винаги е бил белязан с драматизъм. Певицата преминала през много трудни връзки и преживяла тежко всичките раздели. Преди години толкова се депресирала след поредния любовен крах, че дори пила хапчета. Била толкова зле, че крещяла, плакала и се молела на сън.

През 2006 г. тя възпяла отчаянието си във фолкпарче. "Историята на "Лъжа е" е много тъжна. Имах труден период в живота си в личен план. Тогава композиторът Владислав Драганински беше винаги до мен.Той беше свидетел на всичко, което се случваше. Един ден дойде с тази песен като демо вариант и ми каза: "Искам да изпееш цялата си мъка, целия си яд, онова, което са ти причинили. Нека един път завинаги с всичко това да се свърши".

Преслава не издава кой е бил виновникът за страданието ѝ. В бранша обаче припомнят, че през 2006 година тя е била в ерата "Асен". Мъжът, който владеел сърцето ѝ тогава, бил млад, красив и начело на транспортен бизнес. Той се запознал с Преслава още преди тя да стане мегазвезда. Забелязал я на участие с оркестъра на откривателя ѝ Милко Калайджиев.

Между Асен и Преслава се зародила страстна, но не и вечна любов. Славата скоро връхлетяла добричлийката и се превърнала в основна причина за страданията в личния ѝ живот. Заради честите ангажименти и пътувания настъпило отчуждение във връзката на добричлийката.

Двамата с Асен започнали да се виждат все по-рядко. Накрая се разделили и стартирали слуховете. Те приписвали на пайнерката авантюри с други мъже. „В „Лъжа е" вложих целия си яд, цялата си болка от това, което ми причиниха", споделя Преслава , без да назовава имена.

През 2007 година звездата пак се върна при въпросния Асен. Двамата дори заживяха заедно, но щастието им бе твърде кратко. Същата бе съдбата и на следващата връзка на певицата - със собственика на заведения Петко Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !