Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

DJ Tarkan се завръща в София за уникален 6-часов сет

отпечатай новината

22.03.2013 18:00 | Видян 1945 пъти

DJ Tarkan се завръща в София за уникален 6-часов сет

На 30-ти март един от абсолютните фаворити на българската клубна публика – DJ TARKAN се завръща за едно много специално парти в центъра на София.

То ще се състои в зала Ла Страда (бивш театър Ла Страда), която ще бъде преобразена в ексклузивен парти клуб за вечерта с допълнително озвучаване от най-висок клас от 16000W и клубно осветление. Нестандартна декорация, денс пърформанс и удобни барове ще допълват парти атмосферата.

Специално за събитието, турският диджей готви ексклузивен 6-часов сет – демонстрация на еклектичния му вкус, богата музикална култура и уникален стил на миксиране. Всяко парти на DJ Tarkan е уникално, а когато той застане зад пулта, звукът едновременно изпълва, но и вибрира в пълна хармония с мястото, хората, енергията и настроението на събитието. Затова не е случайно, че публиката в цял свят е луда по него.

Роден във Франкфурт и израснал в Турция,  той започва кариерата си на диджей в една от най-известните турски радиостанции, с което приковава вниманието на редица световни продуценти.
По-късно с V-Sag създават лейбъла No Smoking Recordings. “No Smoking” е и името на радио шоуто му по Frisky Radio и по Radio Nova.

DJ Tarkan няколко пъти печели наградата диджей на годината в Турция, а през 2010-а беше избран за Best International DJ от българската публика.

Първият турски диджей и продуцент, който влиза в Топ 100 на DJ Mag неизменно е част от елита в електронната музика в последното десетилетие.

Негови ремикси и продукции са включени в траклистовете на диджеи като Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, John Digweed, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Roger Sanchez, Paul Van Dyk и много други.

На 30 март отново ще имаме възможност да изживеем незабравима нощ с изобилие от звуци, заредени с вибрации, пълнещи всяко кътче на душата и дансинга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !