Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

СПЕЦПРОЕКТ: Деян Донков и 100 кила фаворите за спечелване на Къртицата

отпечатай новината

26.03.2013 14:15 | Видян 8078 пъти

СПЕЦПРОЕКТ: Деян Донков и 100 кила фаворите за спечелване на Къртицата

Рапърът 100 кила е последното попълнение в ОТБОРА на Къртицата. Това съобщиха продуцентите на най-мащабното приключенско риалити в България Иван и Андрей. В шоуто ще се включи и световноизвестният баскетболист Денис Родман. Организаторите обаче отказват да споделят колко ще продължи участието му и какъв ще е хонорара му, научи Супер 19'.

Участниците

От родните звезди ще гледаме Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Емануела, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев - Икебаната, Божидар Искренов - Гибона, Кирил Ефремов, Рут Колева. Ексцентричният певец Деян Неделчев споделя, че ще използва предаването, за да анонсира най-новата си песен. Тя осмива ВИП персоните и ще излезе към края на шоуто. Модната шефка Жени Калканджиева мотивира участието си с това, че иска да избяга от сивото ежедневие и да се потопи в приключения. Иван и Андрей обаче обещаха, че няма да спрем да я гледаме в Жените говорят, но как ще стане това, зрителите тепърва ще разберат.
В продължение на 12 седмици едни от най-известните звезди в България ще живеят в базата на Къртицата заедно с други обикновени граждани на страната. Всички те ще се изпрявят срещу множество физически и психически изпитания, за да спечелят пари за Групата.Един от участниците обаче е предател, който саботира Групата и трупа собствен бюджет. Той е Къртицата. Уникалното в този риалити формат е, че не само участниците, но и зрителите няма да знаят кой е къртицата и ще могат пряко да участват в разследването. Всяка седмица те ще номинират по един участник, когото подозират, че е къртицата. И всяка седмица един от зрителите ще получава 5000 лева.

Изпитанията
Ще има доста скокове, някои с парашут, някои без, ще има спане в тесни пространства с космати паяци, по някое време ще се появят змии, ще има погребение на живи хора, споделиха за част от изпитанията пред Групата Иван и Андрей. Част от официално обявените мероприятия са Колелото на хамстера, при което някои участници ще бъдат заключени в голяма въртяща се клетка. Те ще трябва да вървят и бутат клетката, за да се движат, търсейки разпилени ключове по мокър, кален терен, за да могат да се измъкнат от там.
Друго предизвикателство е наречено Калните хора. Там по двойки, вързани с белезници ще трябва да пълзят през плетен тунел, да се гмуркат в кална локва, търсейки ключ за сандък, в който се намира ключът за белезниците. Ако обаче не се справят за определеното време, ще трябва да живеят закопчани един за друг в продължение на седмица. В Триатлон Групата ще се бори с три стихии - въздух, вода и огън. Те ще скачат с бънджи от висок кран, после ще трябва да преплуват басейн срещу течението, а пожарникари ще пръскат срещу тях силна струя вода.
Шоуто стартира утре вечер от 20:00 часа и ще се излъчва по TV7 всеки ден без неделя.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !