Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сватосват Николета и Денис Родман

отпечатай новината

27.03.2013 12:30 | Видян 2379 пъти

Сватосват Николета и Денис Родман

Продуцентите подготвят специални предизвикателства само за тях двамата, с цел да ги сближат. Една от задачите им ще е да бъдат заключени в обща стая, където ще трябва да стоят изолирани в продължение на няколко денонощия без никаква връзка с външния свят.

Тя обаче ще е с всички екстри като президентски апартамент, за да се отпуснат. Другото изпитание пред красавицата и .баскетболния звяр" е да ги приковат с белезници един за друг. Николета със сигурност е една от най-красивите звезди в шоуто и знае как да омае всеки мъж. Ще видим дали ще се справи с Денис Родман който е известен с чепатия си характер", коментират в екипа на "Къртицта".

Плеймейтката не се притеснявала как тези капани ще се отразят на отношенията с нейния съпруг Валери Божинов, защото той бил наясно, че тя може да е изправена пред подобни мисии. Другата провокация в шоуто е съжителството на Родман, който мрази нашенската чалга с две звезди на попфолка - Азис и Емануела.

Как ще се разбере той с пеещите славеи, не е ясно, но продуцентите ще се постараят да създадат интрига и в тази посока. Изричното изискване на Родман към „Къртицата" беше да се забрани чалгата. Снощи в шоуто влязоха първата половина от 20-те участници, а довечера е ред на втората партида състезатели. Наред с 11-те звезди ще се изявят и 9-има обикновени участници. Самият Родман също трябва да влезе в "Къртицата" днес, пише Всеки ден.

Снимкa: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !