Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Матю Макконъхи: Жена ми е истинско предизвикателство

отпечатай новината

27.03.2013 14:00 | Видян 1760 пъти

Матю Макконъхи: Жена ми е истинско предизвикателство

Матю Макконъхи е един наистина щастлив мъж. Той има успешна кариера, прекрасна съпруга и три деца. Актьорът всеки ден благодари на Бога, че го е събрал с чудесната му половинка, в която ежедневно вижда предизвикателство.

В новия брой на сп. Details актьорът застава пред обектива на Марк Селиджър, където позира в костюми и после разгорещено остава по по-малко официален вид. Изваяното тяло на Матю ясно си личи и под купищата дрехи и вече никой не трябва да се тревожи за теглото му, което провокира доста коментари, когато свали десетки килограми за ролята си на болен от СПИН мъж, пише Dnes.bg.

За съпругата си Камила Алвес: „Имам съпруга, която е истинско предизвикателство. Миналата година снимах два филма без почивка. А тя просто ми каза: „Искаш да го направиш, направи го! Събирай си багажа, хващай се работа и го направи. Ние ще сме тук и ще те чакаме".

За това, че иска да поеме по-драматични роли: „Харесва ми това, което правя, но усещам, че както го направих последния път, така мога да го направя и следващия. Иска ми се просто нещо да ме разтърси. Искам да снимам филм с по-дълбоко значение. Спомням си, че написах някъде следното: „Искам да мога да се потопя в човечността на характера, който играя, всеки ден от снимките".

За скандала с Ланс Армстронг: „Той просто излъга веднъж, но това не го прави лъжец... Когато историята излезе наяве, го приех много лично. Но после разбрах, че не е толкова заради самия него. Сега се радвам за него, защото вече не се бори с този вътрешен конфликт".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !