Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Ивана свали 17 килограма

отпечатай новината

28.03.2013 14:00 | Видян 3010 пъти

Ивана свали 17 килограма

Фолкпевицата Ивана е пръснала 20 000 лева за пластични операции, за да влезе във форма, разказаха нейни близки приятели.

Айтозлийката, която в началото на кариерата си стартира със стройно тяло, впоследствие напълня значително. Оказа се, че натрупаните килограми са заради проблеми със здравето. Дълги години Ивана водеше тежка битка с теглото си, Но резултатите не идваха.

След последните си хирургически интервенции обаче фолкпевицата най-сетне е успяла да спечели дългогодишната битка. Изпълнителката е свалила цели 17 килограма и отново впечатлява с елегантна фигура.
Хора, които са виждали отблизо фолкпевицата, са категорични, че тя изглежда поне с 15 години по-млада, пише Дългария днес.

Ивана ще демонстрира новата си визия на участие в бургаско заведение на 1 април. Очакванията за шоуто вече са големи, като изпълнителката ще забива гръцки и руски хитове. Участието на Ивана ще продължи 2 часа, като фолкдивата ще замести гласовития славей на заведението - Пламена, която отпрашва на тежко парти в столицата.

Същата вечер в друго бургаско заведение ще гостуват попфолк фурията Илиян и бургазлията, който се бори в „Гласът на България" - Христо Михайлов. Двамата ще влязат в музикален дуел, а собствениците на механата ще хвърлят „ръкавицата" на клиентите да изберат, кой от знаменитите фолкизпълнители е по-добрият. В купона
Илиян и Христо ще се включат с ударна доза фолкхитове и естрадни изпълнения. Не е изключено за финал двамата да изненадат посетителите и с дуетно изпълнение.

Христо Михайлов наскоро спечели сърцата на феновете с уникалното си представяне в „Гласът на България" където в ожесточена надпревара премина през едни от най-трудните музикални изпитания. 26-годишният младеж е роден в Котел, но живее в Бургас. По време на кастингите „на тъмно" той влезе под кожата на Миро с изпълненията си и продължава напред в шоуто.

Снимка: facebook

автор: Григор Колев

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !