12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Не дават на Ники Михайлов да се бракува

отпечатай новината

30.03.2013 09:00 | Видян 9149 пъти | Гласували 1

Не дават на Ники Михайлов да се бракува

Мащехата на Николай Михайлов - Мария Петрова, е основната причина Алисия все още да не се е обвързала сериозно с вратаря на националния отбор. Легендарната гимнастичка е против доведеният й син да се ожени за чалгарката, пише България днес.

„Алисия е много нагла и не разбира от дума - разказа пред „България Днес" една от близките приятелки на Петрова. - Двете с Алисия са се срещнали, но Мария по никакъв начин не иска да има нищо общо с нея.

Не може да приеме, че заради своята професия Алисия се разголва през вечер, а преди да се хване с Николай и Валери Божинов, е имала връзки еднодневки с десетки богати баровци.

Омразата към настоящето гадже на Николай Михайлов се проявила с пълна сила покрай организирането на 50-годишния юбилей на Боби Михайлов, който беше преди месец. Вратарят на националния отбор искал да доведе Алисия на грандиозното тържество по случай рождения ден на баща си.

Мария Петрова била твърдо против и убедила Боби, че това не е редно. Михайлов-старши посъветвал сина си, че е най-добре Алисия да си остане вкъщи.

Със сълзи на очи чалгаджийката приела семйната повеля. Вместо да бъде до любимия си Ники М, тя се успокоявала със своя син Валери Божинов-младши, рожба на едноименния нападател на националния отбор.

„Мария никога няма да приеме в своя дом Алисия - категорична е близката приятелка на Петрова. - Тя обича Николай като собствен син. Отгледала го е заедно със сестра му Бисера и затова мисли най-доброто за неговия живот."

Николай Михайлов също приема гимнастичката като своя родна майка. Причината
е, че първата съпруга на Боби Михайлов - Гергана, която ражда вратаря и сестра му Бисера, зарязва семейството и бяга в САЩ, където се жени за свой любовник.

От години тя не поддържа връзка със своите деца. В най-тежките моменти за семейството Мария Петрова е човекът, който дава майчина ласка за Ники М и Бисера, при това във време, когато Боби Михайлов беше в активната си състезателна кариера в Англия.

За да не разочарова Мария Петрова и баща си, Николай предпочита да не влиза в спорове с тях. Вместо това, когато си е в България, той гостува в къщата на Алисия. Вратарят се надява с времето чувствата на гимнастичката да поомекнат, така както се е случило и с нейните родители. Майката и бащата на Мария Петрова са били твърдо против нейната връзка с Борислав Михайлов, която избуява в началото на 90-те години.

Те не гледали с добро око на разведения вратар, който имал и две деца със себе си. В крайна сметка дали своята благословия, а през 2014-а Боби и Мария ще отбележат 20 години, откакто са заедно.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !