Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Райън Гослинг се оттегля от киното

отпечатай новината

29.03.2013 12:24 | Видян 1801 пъти

Райън Гослинг се оттегля от киното

32-годишният американски актьор Райън Гослинг е решил да спре да играе във филми през следващите няколко месеца, за да "преосмисли живота си", както сподели самият той пред редица американски медии.

"Напоследък работя прекалено много и загубих фокус какво точно се случва в моя живот. Затова реших да не се снимам в киното за известен период от време, а така и публиката поне за малко ще си почине от моя образ", допълни талантливият актьор, пише edna.bg.

"Напрежението да оправдаеш очакванията на другите в Холивуд понякога е нетърпимо. Напоследък получих доста професионални възможности и понякога не знам какво да правя с тях и как да ги съвместявам", разкрива Гослинг.

Райън нашумява от съвсем невръстна детска възраст като част от телевизионното шоу за таланти "Мики Маус Клуб", от което стартират кариерите и на Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс. Безспорно ролята му от 2004 г. във филма "Тетрадката" ("The Notebook") го прави световнопопулярен. До този момент Гослинг има три номинации за "Златен глобус" и една номинация за главна роля през 2007 г. за лентата "Half Nelson".

През годините актьорът е поддържал любовни отношения със Сандра Бълок, Рейчъл МакАдамс, Блейк Лайвли, Оливия Уайлд, а от септември 2011 г. има връзка с колежката си Ева Мендес.

Снимка: vesti.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !