Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Рут Колева: Родман, така смърдиш, че и с пръчка не бих те пипнала

отпечатай новината

02.04.2013 09:00 | Видян 2510 пъти

Рут Колева: Родман, така смърдиш, че и с пръчка не бих те пипнала

В последния си ден в Къртицата американецът Денис Родман не спря да се гъбарка и да "прави шоу". "Нали всичко е заради шоуто, малоумник (motherfucker)?", обърна се той към Любо. Баскетболната звезда не спря да се хвали колко е велик, силен, мъжествен. Той дори се накани да си извади мъжкото достойнство пред камерите за някой и друг долар. Родман предложи на мъжете облог – всички да си извадят членовете, за да се види чий е най-голям. Те го изгледаха с насмешка, но той не се отказа лесно. Изправи се и започна да си бърка в гащите, като аха да си го развее по примера на кмета на село Габър Димитър Трънков, който редовно си демонстрира достойнството по селските улици, пише Блиц.

За разлика от родния кмет, обаче, баскетболистът все пак се отказа. После се аргументира, че в името на шоуто може всичко. И започна да обяснява, че станал богат и известен, защото прави добро шоу.

Любо го контрира: "А ти тогава какво правиш тук. Според мен си разорен", заяви му той. Баскетболистът започна да се пъчи, че нямал финансови проблеми. И набързо смени темата, че щял да оправи всички жени в къщата. На две от тях директно им заяви, че може да ги ощастливи веднага. На което Рут Колева му отвърна припряно: "Аз теб и с пръчка не бих те пипнала. Вониш, честно". После се оплака, че едва го изтрайва.

На брюнетката Миглена Родман заяви директно, че тя не може да му откаже. И започна да разпитва жените не биха ли преспали с мъж, ако така да станат известни. Любо пак го засече: "На теб това ли ти е номерът - "Ще те направя известна, ако излезеш с мен?". Тъпо е".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !