Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Деян Донков остава без коса

отпечатай новината

02.04.2013 15:15 | Видян 3131 пъти

Деян Донков остава без коса

Деян Донков и Рут Колева остават без косите си, съобщиха за "Всеки ден" от шоуто "Къртицата" по TV7. Оттам ни информираха, че тази вечер зрителите ще имат възможност да определят първия заподозрян за саботьор в Групата.

В началото на живото предаване ще бъде открита телефонна линия с номер 1744, на който зрителите ще могат да гласуват за най-подозирания от тях участник. Това им дава шанс да спечелят 5000 лв.

Сумата ще отиде при един от гласувалите с есемес на въпроса „Кой е Къртицата?". Освен седмични награди, зрителите могат да си спечелят и бюджета, натрупан от провалените мисии на Групата.

Ако в последния епизод на шоуто повече от половината от зрителите са разкрили Къртицата, сумата по нейната сметка ще отиде в сметката на един от зрителите.

От началото на шоуто Групата подозира трима от своите членове - Азис , Миглена и Михаил. Един от тях ще бъде и първият застрашен да напусне шоуто в четвъртък. Кой ще бъде неговият опонент ще решат зрителите със своите гласове по време на живото предаване тази вечер.

За да коментират заподозрените и отношенията в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Марта Вачкова, Ваня Щерева и Катето Евро, които ще анализират обичайните и необичайни заподозрени.

Снимка:  Vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !