Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Хакери окрадоха Гло

отпечатай новината

08.04.2013 12:45 | Видян 1735 пъти

Хакери окрадоха Гло

Две от новите песни на Глория се появиха в Интернет. Пулс е парчето, чиято официална премиера се очакваше певицата да представи за първи път в Дансинг старс.

Другата нова песен на Гло - Убиваш на място, също изтече в мрежата. Певицата не скри, че е останала неприятно изненадана от факта, че недоброжелател е спомогнал за преждевременната премиера на чисто новите й парчета, пише Супер 19'.

"По всяка вероятност някой ми е разбил паролата и е влязъл в пощата ми, по този начин са изтекли двете песни. Нямам друго обяснение за случилото се. Срещу интернет сме безсилни, за съжаление", сподели певицата. За Пулс изпълнителката е предвидила подобаващо представяне на голямата сцена. Двете парчета трябва да се появят и в предстояща компилация на Пайнер.

Само преди дни пък Гло тотално се раздели със сръбския си любим Горан, като този път причината се оказало не само разстоянието, а и участието й в танцувалното шоу. Примата споделила пред приятелки, че й писнало да се събират и разделят. Ревността му направо я изкарвала извън равновесие и Гло решила да го отсвири.

Клюкари във фолк средите припомнят, че преди време двамата отново имаха разрив в отношенията им и тогава на челно място стояха различията в характерите, които превръщаха общуването им в конфликт. Тогава Глория определи бившия си като агресивен, но отрече той да й е посягал.

Мълвата разнася пък, че фолк кралицата имала нов обожател, солиден български бизнесмен, който всяка вечер я гледал по телевизията и цъкал с език, а неотдавна изпратил в Дансинг Старс огромна кошница с цветя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !