Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Алисия показа тортата от Ники Михайлов

отпечатай новината

08.04.2013 13:15 | Видян 3262 пъти

Алисия показа тортата от Ники Михайлов

Преди месец Алисия навърши 30 години. По случай юбилея най-близките й хора не пропуснаха да я изненадат, освен с подаръци, и с мили жестове. Звездата на Ара мюзик сподели, че любимият й, футболистът Ники Михайлов , я е зарадвал с торта, специално измислена от него, която нарисувал и дал за изработка в сладкарско ателие в Холандия.

Никой досега обаче не беше виждал кулинарното произведение. Уникалната торта е на три етажа в черно-бял цвят, с акцент към модата и по-специално към марката Chanel, която е една от любимите на певицата. На върха, освен свещичките с числото 30, има и пера за разкош.

„С такъв мъж и такава торта няма как да не ти е сладък животът“, коментират фенове на певицата. Неотдавна тя призна в тв интервю, че има доста лицемерни хора около нея, които често се възползват от известността й.  

Певицата не крие, че не е способна да прости предателство от близки хора, защото постъпката остава в съзнанието на човека завинаги. Бившата на Валери Божинов смята, че предателствата са я научили да изпитва хората, с които общува, за да не се разочарова в бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !