Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ники Илиев и Саня Борисова репетират сцени от "Живи легенди"

отпечатай новината

08.04.2013 15:00 | Видян 3034 пъти

Ники Илиев и Саня Борисова репетират сцени от

За да няма много дубли, трябват повече репетиции. Още тази седмица Ники Илиев и Саня Борисова, както и много други актьори, които съвсем скоро ще бъдат разкрити кои са, ще репетират определени ключови сцени от сюжета на втория си игрален филм "Живи легенди".

Към подготовката ще се включи и 20-годишният Калоян Митев от Добрич. Той не е професионален актьор, а се занимава с танци. Митев е треньор в школа по хип-хоп и брейк в Добрич. Момчето ще влезе в ролята на по-малкия брат на героинята на Борисова.

Снимките на лентата започват след Великден. Тогава целият екип ще пътува до морето. Всъщност почти цялото действие в "Живи легенди" ще се развива на Българското Черноморие, но ще има малка част и в Монако. Всички локации вече са избрани и уговорени. Жанрът на филма е комедия.

Илиев и Борисова, които сключиха брак миналото лято, са авторите на сценария. Част от сюжета е писан дори и в Сицилия по време на медения месец на двойката през септември. По сценария работи и Ники Иванов, който е сценарист, впоследствие и техен кум. Той и Илиев са приятели още от студенти в Нов български университет. Филмът се очаква да бъде готов най-рано до края на годината.

"Чужденецът" е първият филм на Илиев и Борисова. Миналата година той спечели две награди от Фестивала на комедийния филм в Лос Анджелис и още една от Международния филмов фестивал в Манхатън. Лентата спечели и наградата на публиката на кинофестивала "Златна роза" във Варна.

Снимка: "Чужденецът"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !