Луксът е всичко това, което парите не...

Не търсете лукс в часовници или гривни, не търсете лукс...

Лично аз предпочитам Луда по тебе в...

Смях: Лично аз предпочитам "Луда по тебе" в...

Бившият: Бях с Ивана само за парите

отпечатай новината

08.04.2013 18:30 | Видян 5730 пъти | Гласували 1

Бившият: Бях с Ивана само за парите

"Бях с Ивана само заради парите, макар че тя тогава беше и по-млада, и по-слаба", призна пред Телеграф първият изгонен от "Къртицата" Михаил Кирков.

Преди 10 години той бе нейният любовник в култовия клип "К'ъв сити бе". Още тогава тръгна приказката за интимната тръпка между тях и тя не спира да го преследва и до днес. След излизането си от приключенското риалити на TV7 Мишо разкри подробностите за отношенията си с мегазвездата на фолка.

"Тогава бях на 20 години и работех в една IT фирма в София. В свободното си време се занимавах и с моделство. Режисьорът Николай Скерлев ми звънна един следобед и ми каза, че Ивана ме е харесала по снимка да участвам в нейн клип, който се снима същия ден. Две момчета отишли на снимките, но тя не ги е харесала и тогава се обадиха на мен. Договорихме се за парите, тъй като чалгата не е моята музика и затова, ако се снимам във фолкклип, е само за много пари. Дадоха ми доста сериозен хонорар, какъвто по онова време изобщо не се вземаше. Не помня обаче за какво изхарчих парите".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !