Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Иво Аръков: Рано ми е за секссимвол

отпечатай новината

09.04.2013 13:45 | Видян 3383 пъти

Иво Аръков: Рано ми е за секссимвол

Актьорът Иво Аръков сподели, че още му е рано да го наричат секссимвол. Той играе Тони - съпруга на Лора Арнаудова (Яна Маринова) в новия сериал на bTV “Фамилията“.

„Ако се превърна в емблематична фигура като Леонардо ди Каприо – залепете ми този етикет. Нямам нищо против. Но засега съм още едно първолаче, опитвам се да проходя, имам още много роли да изиграя“, призна Аръков в предаването „Преди обед“ на bTV.

“Не бих могъл да изместя Aсен Блатечки“, каза още той.

Аръков, когото освен от театъра, зрителите познават и от филма "Кецове", не разкри дали има гадже и сподели, че в момента живее със сестра си, която от година била в София.

За известно време той беше спряган за гадже на певицата Мария Илиева, което обаче Иво не пожела да коментира, пише Dnes.bg

„Аз дори и да съм бил и да не съм бил, не искам да бъда интересен на хората с това с кого съм бил, какво съм правил, с колко пари съм разполагал, дали карам „Мазерати“, или карам „Голф“ единичка, това няма абсолютно никакво значение“, категоричен беше 24-годишният актьор.

Във „Фамилията“ героят му Тони е съпруг на Лора и зет на Борис (Стефан Данаилов) и Лидия (Ваня Цветкова). Влязъл изведнъж в семейството на едни от най-крупните бизнесмени, той го приема като свое и му се посвещава напълно, което покварява душата и живота му.

Тони е вярното куче и довереник на Борис – не само заради своята отговорност, последователност и изпълнителност, но и защото са обединени от тъмна тайна. Героят му е противоречив – чувства се в свои води в подземния свят, но висша ценност за него са патриархалното семейство и религията.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !