Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мъжът на Венета пред фалит

отпечатай новината

10.04.2013 15:15 | Видян 2909 пъти

Мъжът на Венета пред фалит

Мъжът на Венета Райкова е пред фалит. Индийският ресторант на Тихомир в центъра на София ден след ден стои напълно празен. Случва се вечер в заведението, което е на цели 3 етажа, да вляза по една-две двойки, но най-често няма никой, видя Всеки ден.

В същото време в него работят двайсетина души персонал, на който трябва да се плащат заплати. Разходите били над 50 бона месечно, а приходите - наполовина по-малки.

Отдавна се знае, че по отношение на парите Венета е главата на семейството. Сега обаче нещата са опрели буквално дъното. Тя се чуди как да спаси замиращия бизнес на мъжа си. Използва всеки удобен случай да му прави реклама и да праща близки и познати да вечерят там.

Едновременно с това постоянно ваучери за евтини вечери в заведението. Последната хрумка е пакет от основно ястие и гарнитура за 12 лева, което в сравнение с редовните цени в менюто е направо без пари.

Въпреки това обаче ресторантът продължава да е празен, а хората, които се възползват от намаленията, се оплакват от по-лошо отношение на персонала в сравнение с това към малкото клиенти, поръчващи по редовните цени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !