Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Врачката Стоянка Митева: Няма да се оправим още 3 години

отпечатай новината

11.04.2013 17:30 | Видян 11777 пъти | Гласували 3

Врачката Стоянка Митева: Няма да се оправим още 3 години

Стоянка Митева е популярна в Хасковски регион като врачката на елита. Димитровградската Касандра не един и два пъти е помагала на полицията за разкриването на убийства. Преди няколко години при кървава драма, в която в бригадирското градче бяха разстреляни  семейство Махмуд, тя предсказа, че убиецът е имал съучастник и ще бъде заловен няколко часа след извършеното от него. Близо ден след предсказанието й криминалистите  действително закопчаха физическия убиец на съпрузите Недялко-Момата и се оказа, че по време на екзекуцията им той е бил прикриван от втори човек. Още на третия ден след изчезването на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов тя посочи, че той вече не е сред живите. Хората, които са се докоснали до нея, казват, че е гадателка, която не греши. Каквото е казала, станало е. Една от най-любопитните  предсказания за 2013 година на Стоянка Митева е, че до премиера Бойко Борисов ще застане жена, пише Супер 19'.

Невероятната си дарба да предрича събитията Стоянка Митева получава след тежка операция на главата. Месец след интервенцията започнала да се чувства така, все едно ходи в пространството. И до днес тя не може да обясни, дали състоянието й не е било несъзнателна медитация.

"Преди травмата бях съвсем обикновен човек, невярващ ни в Господа, нито в съдбата", разказва димитровградчанката за живота си преди духовното пробуждане. Сякаш едно напомняне, че дарбата й е дадена свише да помага, а не да богатее, след мозъчната травма тя получава и някаква мистериозна непоносимост към златото. Както сама описва, дори синджирче от благородния метал я "напряга психически и кара тялото й да се опъва до скъсване". Освен това Стоянка не може да гледа към небето, защото това й докарва адско главоболие.

За първи път осъзнава, че е с паранормални възможности, на гроба на Ванга. "Никога не съм ходила при тази жена приживе, нито ми е идвало наум да се интересувам от способностите й. Случайно отидох на екскурзия в Петричко заедно с медицински сестри от клиниката, в която се лекувах. Когато влязох в двора на пророчицата, усетих страшна енергия. След това получих такъв световъртеж - бях ни жива, ни умряла. Край гроба на Ванга се случи същото - ту духът ми политаше нанякъде, ту се връщаше", описва преживяното леля Стоянка. Досегът й с невидимите сили, които витаят край Рупите, отваря широко "третото й око". Още на връщане по пътя към София започват и странните видения. Без да усеща нещо специално, просто на шега казва, че нещо ще се случи, и след час или ден то става факт.

От този момент нататък животът на пророчицата от Димитровград се обръща на 360 градуса.
Врачката предвещава, че през тази година в страната ни няма да има сериозни сътресения. Според димитровградската  Касандра, страшното вече е отминало и в България няма да има тежки земетресения и наводнения.

Едно от най-любопитните предсказания, които прави за тази година е свързано с екс премиера на България Бойко Борисов. Гадателката твърди, че през 2013 година до него най-накрая ще застане жена. Страната ни обаче ще бъде в сериозни финансови затруднения и през следващите три години. Ще се наложи българинът да продължи да затяга колана.

Най-много работа обаче ще имат медицинските работници, тъй като нацията ни е толкоз измъчена, че вече е рухнала както психически, така и физически. Стоянка предвещава, че по отношение на предстоящите парламентарни избори, в парламента ще влязат шест партии.

Според нея Борисов в никакъв случай няма да може да избегне коалиционното управление. Врачката на елита подчертава, че Бойко трябва най-сетне да се събуди и да не се поддава на лъжите, които се вихрят с пълна сила около него. Що се отнася до жената, която ще застане до него, единственото, което издава Касандра засега е, че тя е много популярно лице.

Една от най-добрите ясновидки в България е категорична, че Маргините не са виновни за смъртта на Боби Цанков. Убийците, които са стреляли, са двама, но е имало и трети, който ги е чакал наблизо в тъмна кола. Когато са застреляли Боби, те са избягали в колата, която е потеглила по булевард Тодор Александров и са се скрили в жилищна кооперация в Люлин. Убийците са българи и Сако знаел кои са. Според Митева арестът на Маргините е бил за заблуда на убийците. Боби Цанков е застрелян не за това, че дължи пари на много хора, а защото е намесен в наркодалаверите на подземния свят и защото си е отворил устата твърде широко.

Стоянка е жената, която една седмица след смъртта на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов каза на майка му и на жена му, че той не е жив и не е отвлечен за подкуп, а за да бъде убит. Дори успя да налучка мястото, където по-късно беше открит трупът на бизнесмена. Митева първа разгада убийството на семейство Махмуд в Димитровград и каза на журналистите, че убийците ще бъдат заловени до 17 часа вечерта на път към Стара Загора. Точно в 17 часа щракнаха белезниците на Недялко Димитров – Момата и неговите авери.

Тя е тази, която отиде в София, за да предупреди Ковачки, че ще го арестуват, но влакът е имал закъснение и преди да приберат олигарха, полицаите прибраха Стоянка от фоайето на неговите офиси. Гадателката първа заяви, че Лазов не е убиец на сестрите Белнейски и ще излезе от затвора. Убийците са двама, каза тогава Стоянка Митева, те са от голямото "добро утро" и деянието им дълги години ще остане скрито. Но не и завинаги.

От 15 години Стоянка помага и на хората, които имат здравословни проблеми. "Човекът идва при мен със своята болка, аз преценявам какъв е проблемът и го насочвам към съответния специалист. Това е моята дарба, може да прозвучи нескромно, но умея да поставям изключително точни диагнози. Усещам кой орган страда и препоръчвам на болния с кого да се консултира, и от какво да се лекува. Смятам, че това е изключително важно - да насочиш човека в правилната посока. И той да вземе правилното решение. А не да го заблуждаваш", твърди димитровградската пророчица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !