Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Андреа отпадна от Dancing Stars

отпечатай новината

15.04.2013 10:45 | Видян 2460 пъти | Гласували 1

Андреа отпадна от Dancing Stars

Фолк звездата Андреа се сбогува със сцената на Dancing Stars снощи, а участието й в предаването бе запомнено с два танца и две елиминации. Петъчните танцови дуели изправиха един срещу друг двойките Петко и Яна, Дорина и Ангел, Лоти и Фил и Андреа и Живко.

В битка за оставане в шоуто, Петко и Яна отново се сдобиха с пълната подкрепа на феновете си и бяха „спасени”. Ангел и Дори танцуваха толкова добре, че Илиана Раева се зачуди, какво правят на елиминации. В подкрепа на Ангел бяха дошли приятелите му от Янг Би Би Янг и управителят  на Вирджиния Рекърдс – Саня Армутлиева.

Латинка не спести нищо на сцената и завърши артистичното си представяне с перфектен шпагат. 69-годишната актриса сподели, че това шоу може да продължи без нея и без сълзи. Не така обаче мислеха  публиката и журито, които аплодираха на крака танцовия подвиг на Лоти и нейния партньор Фил. „За това шоу вие сте нещо божествено”, призна Алфредо Торес. Актрисата бе подкрепена от Камелия Воче, Иван Ласкин, а в последствие и от Юлиан Константинов, който бе дошъл като застъпник на Петко.

Снощното предаване хвърли светлина и върху някои от странностите на танцуващите звезди и техните половинки. Стана ясно, че Светльо ръмжи с акцент, а Ангел ходи с различни чорапи. Ицо Хазарта благодари на Лили след всеки танц, а на Петко винаги му е смешно, когато Яна му се кара.

Най-добре танцуваща двойка на седмицата – Део и Елена, се превърнаха и в най-обсъжданите участници, заради чувствата, които пламнаха помежду им на сцената. Део определя ситуацията кратко - „Тичаме като голи деца по полето с ръце над слънчогледите.” и призна, че в момента усеща истински вулкан от чувства.

Фолк дивата Анелия избра сцената на Dancing Stars, за дебюта на най-новата си песен „Аз и Ти”, а Наско Месечков представи част от авторския си спектакъл „Любовни сезони”. Торес и невероятната му формация АлфредоСтайл представиха на сцената с гореща салса, която преди две седмици им донесе грандиозен успех на шампионата Istanbul World Salsa Open.

В понеделник двойките ще танцуват два танца, обединени в един. Кой ще издържи на това предизвикателство и ще се справи ли младият Ангел с ретро танца „чарлстон” -  предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !