Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Новак Джокович залитна по Мисис България

отпечатай новината

16.04.2013 10:00 | Видян 95772 пъти | Гласували 1

Новак Джокович залитна по Мисис България

Новак Джокович, заради който половината жени на планетата са се преместили в Монако тези дни, взе че залитна по наша красавица. Това е носителката на титлата Мисис България Ана Иванова, която от 8 години живее на френската ривиера, а в момента е част от организацията на най-престижния мъжки конкурс за красота Мистър Европа, който ще се проведе в Монако на 18-ти май под патронажа на принцеса Стефани.

Ани и Новак се запознали в любимия ресторант на мисиската, в една от почивките на тенис турнира, който тече в момента в Монако. Сърбинът не спрял да прави комплименти на нашето момиче и дори си изпросил втора среща. Световният тенесист е сред любимите спортсмени на красивата българка, но тя е сериозно ангажирана с мъж до себе си.

"Обожавам тениса, Новак е много симпатичен и е добър като тенесист, но като националистка разбира се подкрепям Григор Димитров и дори стисках палци за него вчера, много се радвам, че победи французина. Когато игра в Базел, бях тръгнала да го подкрепям, но се разболях и не стигнах до турнира", споделя Ана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !