Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Тоци, Бано и Кутуньо пяха “Моя страна, моя България”

отпечатай новината

17.04.2013 10:15 | Видян 1803 пъти

Тоци, Бано и Кутуньо пяха “Моя страна, моя България”

Умберто Тоци, Ал Бано и Тото Котуньо изнесоха уникален концерт в зала 1 на НДК в столицата. Италианците зарадваха българската си публика с невероятно шоу заедно с виртуозите от Софийската филхармония.

Спектакълът им започна с лек фалстарт, тъй като феновете им се спречкаха, тъй като се оказа, че има недостига на места в залата. Пътеките между редовете бяха изпълнени с хора. Пръв на сцената, с неговата китара, излезе Умберто Тоци, пеейки евъргрийна "Gente di mare". "Щастлив съм, че отново се върнах в София. Да свиря със Софийската филхармония е голямо удоволствие за мен", каза Тоци, който се качва за втори път на сцената на НДК след концерта си през февруари 2012 година. Последва песента, с която Тоци обиколи целия свят - "Ti amo".

Последваха два мини-концерта на Ал Бано и Тото Кутуньо, а после тримата италианци излязоха заедно на сцената. Типично по италиански с разговори и закачки помежду си, музикантите представиха съвместния си проект - част от кандидатурата за София за европейска столица на културата през 2019 година. Кутуньо не пропусна отново да обещае, че ако живее втори живот, ще се ожени за българка, а колегата му Тоци веднага го контрира, че той така или иначе ще живее до 100 години, така че да се жени още сега, предаде БГНЕС.

Тримата изпълниха четири песни заедно. Първата бе песента "Insieme: 1992", с която Кутуньо печели конкурса на Евровизия през 90-та година. Последва щастието " Felecita" и може би най-известната италианска песен - "Lasciatemi Cantare".

Изненадата певците оставиха за финал с "Моя страна, моя България". Те изпяха припева й и изправиха на крака препълнената зала, пише vsekiden.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !