Следите остават по БНТ: Какво се...

На 26 април, петък, от 22:00 ч. по БНТ 1 гледайте...

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Гръцкият композитор Константинос Пантзис купонясва с Тони Стораро

отпечатай новината

18.04.2013 11:45 | Видян 2103 пъти

Гръцкият композитор Константинос Пантзис купонясва с Тони Стораро

На снощното участие на Тони Стораро в столичния Plazza Dance Center звездата на Diapason Records имаше специален гост от Гърция – композиторът Константинос Пантзис.

Родният певец откри програмата си със специален поздрав към хитмейкъра като го зарадва с виртуозно лайв изпълнение на своята емблематична песен „Милиони звезди”, която всъщност е по музика на Пантзис. Освен това парче, което е добре познато у нас, гъркът има редица успешни проекти и си е сътрудничил с едни най-големите звезди – Янис Плутархос, Пасхалис Терзис, Адонис Ремос, Пеги Зина, Йоргос Алкеос, Триандафилос, Йоргос Тсаликис, Йоргос Яниас, Христина Колетса и много други. Едно от най-забележителните му постижения е третото място на конкурса „Евровизия” през 2008 с песента “Secret Combination” в изпълнение на Каломира.

Човека глас, който досега има само една песен по музика на Константинос Пантзис в репертоара си,  не пропусна обаче да зарадва композитора с изпълнение на популярни гръцки парчета. Двамата дори направиха импровизирани дуети на класическите песни “Soma mou” и “Tha mou kliseis sto spiti”. След края на участието Големия Тони и гръцкият творец близо два часа обсъждаха идеите си за нови съвместни проекти.

Тони Стораро има уникален глас и невероятна харизма. Изпълнява страхотно всичко и владее публиката през цялото време. Винаги са ми харесвали изпълненията му, но сега когато го видях на живо, съм абсолютно очарован от него.”, не пести похвали композиторът. „Имам огромно желание да работим заедно и в бъдеще!”, категоричен е той.

На свой ред звездата на Diapason Records сподели колко е щастлив от срещата си с Пантзис. „За мен е голяма чест, че дойде на мое участие и наистина много се развълнувах от милите думи, които ми каза след това. Радвам се, че му харесва това, което правя. Признавам, че неговото парче „Милиони звезди”, което излезе преди толкова много години, до ден днешен е сред най-обичаните от мен песни. А и не само от мен – тя е любима и на публиката и никога не пропускам да я изпея на свое участие.”, каза той. „Надявам се, че ще имаме още много поводи за срещи с Константинос и ще създадем и други песни заедно.”, допълни още гласовитият шумналия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !