Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Лора остави на Део цялото обзавеждане на апартамента им

отпечатай новината

18.04.2013 15:00 | Видян 2976 пъти

Лора остави на Део цялото обзавеждане на апартамента им

Скандалната раздяла между водещия телевизионер Део и неговата половинка Лора - дъщеря на фронтмена на "Сигнал" Данчо Караджов, беляза новинарските страници през миналата седмица. Известно е вече, че след осем години и половина съжителство без предбрачен договор сега двамата са решили да се разделят окончателно, пише Шоу.

Причината според близки до двойката е твърде неясна и само той или тя могат да я посочат. Едно обаче е ясно засега. Лора е наела самостоятелна квартира в столичния квартал "Борово" и се надява до края на тази година да бъде завършен най-после прословутият блок в кв. "Бели брези", който се строи повече от 18 години. Там баща ѝ има два апартамента, гараж и магазин.

В интервю пред вестник Шоу през миналата година рокдинозавърът каза, че строителният предприемач Иван Ненков яко го е загазил не само с този, а и с други обекти. Данчо Караджов подозираше, че заради това Ненков бе давен в Искъра, след което по чудо сам се е спасил със собственоръчно направен сал.

Според източници на Шоу Лора и Майка ѝ Марияна лично са обзавели апартамента в кв."Лозенец", в който живееха доскоро с Део. Само кухнята струвала 6000 лева, да не говорим и за другите придобивки. Жилището е наследствено на Део, но те двамата нямат предбрачен договор за раздяла на имуществото и сега ще е много трудно да го разделят по равно, коментираха приближени до светската двойка.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !