Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дженифър Анистън иска да надебелее

отпечатай новината

19.04.2013 12:15 | Видян 2079 пъти

Дженифър Анистън иска да надебелее

Актрисата Дженифър Анистън за пореден път доказа защо нейните комедии се радват на огромен успех. Дамата участва в предаването „Good Morning Americа"и съвсем естествено успя да реагира на всички закачки и изказвания на водещия Ник Уат, научи tialoto.bg.

В ефир той каза, че иска да се откаже от телевизията, да си пусне брада и да стане 100 кг., на което звездата веднага отвърна:

„Не знам за брадата, но се виждам как бих казала: „Хайде да се преместим във Франция или Италия, да си отворим антикварен магазин, да ядем паста и да дебелеем.". Не бих се отказала от актьорската игра. Забавлявам се да играя глупава на екрана".

В момента Джен промотира усилено поредния забавен филм с нейно участие - „Call Me Crazy". На премиерата му в Лос Анджелис този вторник (16.04) Анистън събра очите на всички не със сексапилния си черен тоалет с голи рамене, а заради замаскираните следи от масаж с вендузи. 
 
Медиите не спират да коментират факта, че актрисата е сложила коректори и фон дьо тен върху белезите" останали след процедурата и критично я посъветваха да не разголва рамене, след като е била на масаж.
 
Снимка: Facebook
 
 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !