Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Брус Уилис призна, че годините му тежат

отпечатай новината

20.04.2013 09:00 | Видян 2080 пъти

Брус Уилис призна, че годините му тежат

Един от най-популярните холивудски екшън актьори Брус Уилис сподели в интервю пред редица американски медии, че възрастта започва все повече да му тежи.

Уилис, нашумял в средата на 80-те с ролята си в криминалния сериал "Съдружници по неволя", допълва, че се нуждае от минимум 8 часа сън на денонощие, за да възстанови силите си.

"Напоследък енергията ми сякаш се е стопила наполовина, а вече ми е почти невъзможно да изпълнявам дори и не толкова сложни сцени и каскади без дубльор", заяви звездата от екшън поредицата "Умирай трудно".

На 19 март той навърши 58 години, а негови близки коментират, че през изминалата година професионалният му график е бил прекалено натоварен, което допълнително е влошило неговото здраве.

Да припомним, че през октомври 2011 година Уилис бе в България за снимките на продукцията "Непобедимите 2" заедно с Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

За последните пет години актьорът, чиято майка е германка, а баща му американец, се е снимал в 14 филма, а в момента той работи върху пет нови заглавия.

В личен план Уилис се славеше с един от най-дългите и непоклатими холивудски бракове с актрисата Деми Мур, продължил от 1987 до 2000 г. Двамата имат три дъщери.

През 2009 г. гологлавият актьор мина под венчилото с 31-годишната манекенка Ема Хеминг, с която имат дъщеря на име Мейбъл Рей, родена миналата година.

Снимка: cinefish.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !