Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Бившата на Казийски иска да си го върне

отпечатай новината

19.04.2013 18:00 | Видян 3219 пъти

Бившата на Казийски иска да си го върне

Старата любов ръжда не хваща. На пръв поглед това глупаво клише ще се окаже вярно в случая с най-добрия ни волейболист Матей Казийски и най-силната и изпепеляваща любов досега в живота му - Соня Найденова. Точно три години, след като официално сложиха край на връзката си, те все още не могат да преодолеят силните чувства, които изпитват един към друг. И въпреки това, за тях няма да има връщане назад, прогнозират техни близки приятели, които стават свидетели на поредната драма помежду им, пише Шоу.
 
Сончето и Матю бяха заедно пет години, но поеха в различни посоки през пролетта на 2010 г. след поредица от взаимни обвинения в изневери. Тя го подозираше, че си има вземане-даване с гореща фенка на Тренто в Италия и упорито отказваше да се установи при него за постоянно. Той твърдеше, че е убеден в нейна тайна връзка с богат столичанин, заради когото не се съгласявала да се пренесе в Тренто, след като най-после завършила висше образование. Тя искаше Казийски да избере друго място, на което да продължи кариерата си, защото Тренто й се струвало прекалено селско и скучно. Той вече натякваше за дом, семейство, брак, деца и семеен уют. Соня обаче не си даваше свободата, а на Казийски най-хубавото, но и едновременно най-коварното, качество е гордостта.

Три години след болезнената раздяла те пак си говорят. Соня следи всичките му мачове и отново присъства в листата с приятели във фейсбук на спортиста. Хубавицата драпа да се върне при Матей. Това, което Соня пропуска е влиянието върху Казийски  на Радостин Стойчев, който му е повече от баща и ментор. За съжаление на бившата волейболистка, бившият селекционер на България не я долюбва. Не я иска отново до рамото на своята златна кокошчица през годините и чисто по мъжки не ѝ вярва, че тепърва може отново да направи Казийски щастлив, колкото е бил преди...

Когато Соня си събира багажа, Матю се стопява с 5 килограма, спомнят си близки.

Снимка: sportal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !