Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ламбо напуска снимачната площадка на Фамилията

отпечатай новината

22.04.2013 12:45 | Видян 2948 пъти

Ламбо напуска снимачната площадка на Фамилията

Продуцентите на новия български сериал по бТВ Фамилията са платили рекордна сума, за да си осигурят участието на Стефан Данаилов в поредицата, тврдят хора от екипа на кримито. За ролята си на богаташа с тъмно минало Борис Арнаудов актьорът ще прибере 150 000 лева, половината от които вече му били изплатени, научи Супер 19'.

Източници, близки до звездата, твърдят, че той просто е съобщил желаната от него сума на продуцентите на сериала, които веднага са се съгласили. Димитър Митовски и Димитър Гочев, които работиха заедно с Ламбо по най-успешната продукция на бТВ – Стъклен дом били готово на всичко, за да си осигурят присъствието на звездата и в новия си проект. Затова приели исканата от него сума без никакви възражения. Останалите актьори във Фамилията и особено новите лица, нямали този късмет и им се наложило да се съобразят с условията на продуцентите.

Самият Стефан Данаилов е категоричен, че това е последния телевизионен проект, в който взема участие. 70-годишният ветеран в българското кино иска да се отдаде на почивка и да прекарва повече време със съпругата си. Актьорът споделя, че се чувства изморен и въпреки, че изглежда добре, смята, че е дошло времето да се оттегли от екрана.

Дали от преумора или от нещо друго, но само преди няколко дни на снимачната площадка на продукцията се разиграла грозна сцена, докладват пред Супер 19` хора от екипа на Фамилията. Професорът на два пъти възпрепятствал снимките на сериала и отказал да се подчини на режисьорите. Ламбо крещял като луд, че не е имал договорка да изиграе определени сцени и дори напуснал площадката. Наложило се да му се обадят продуцентите от СИА, за да го върнат обратно на терена. „Беше гръмовен скандал, така крещеше, че всички се бяхме стреснали. Всъщност нямаше кой знае какъв проблем, но ситуацията бе излязла извън контрол“, разказва потресен от случката статист, който за първи път се снима в тв филм. В крайна сметка така и не се стигнало до заснемане на епизода.

Само след седмица отново възникнало проблем с легендата на българското кино. Още като пристигнал на снимки Ламбо бил намръщен като буреносен облак. Взел да сипе обиди, че екипът на продукцията, за нищо не ставал и това му било за последен път. Криво-ляво стартирал някакъв работен процес, но всички сцени, така и не били заснети, тъй като по средата на снимките, проф. Данаилов съобщил тържествено, че има неотложен предизборен ангажимент и трябва да изчезва. Потресения режисьор така и не успял да реагира, след като вече бил получил заповед от продуцентите да внимава как се държи с важният актьор.

Според мълвата, държанието на Ламбо си има своето обяснение. Той вече бил много преуморен и не му се снимало изобщо. Освен това твинаги гледал в канчето на останалите актьори и се интересувал какъв е техният хонорар. След това на висок глас съобщавал, че той навремето като млад актьор взимал жълти стотинки, а сегашните сексимволи са разглезени до небето с парите, които взимат. Мастерът, както го наричат студентите му от НАТФИЗ , не успял да се сдружи почти с никой от актьорите, които участват във Фамилията. Той избягвал всякакъв контакт и предпочитал като си заснеме епизодите, бърза да изчезва. Единствено обменял по някоя дума с колежката си Ваня Цветкова и често си припомняли случки от снимките на редица филми, където са участвали заедно.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !