Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Слави онемя в ефир

отпечатай новината

24.04.2013 13:30 | Видян 3797 пъти

Слави онемя в ефир

Слави Трифонов възмути зрителите със своето изтървано поведение спрямо гостенката му Лияна , научи kliuki.net. Певицата гостува в шоуто му и изглеждаше изключително привлекателна в своята черна рокля с гол гръб.

Слави запецна в ефир при вида на тялото на Лияна. Дългия не успя да се овладее и започна да издава неадекватни възклицания, реакциите му станаха повод за подигравки дори от страна на „Ку-ку бенд”, а зрителите пред екрана се издразниха от изтърваното му поведение.

Лияна запази самообладание и от почуда как да отбие атаките на Слави , започна да се измъква от ситуация с щедра усмивка към камерите. Изпълнителката на „Ох, ох” наистина може да развълнува всеки мъж, който е близо до нея, но хората са убедени, че на Слави не му прилича да се държи така просташки.

„Сякаш не е виждал хубава дама, каква излагация!”, „Направо прекалява вече, това е унизително и срамно за Лияна , не знам как се съгласявам да му ходят на крака въобще…?!”, коментират в нета потребители. Запецването на Слави в ефир предизвика шумна дискусия във виртуала, а водещият беше тотално заклеймен като несъобразителен и човек със селски маниери.

Снимка: mirogled.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !