Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бербо нападнат от легенда на "Тотнъм"

отпечатай новината

08.08.2008 12:13 | Видян 4609 пъти

Бербо нападнат от легенда на

Легендата на английския "Тотнъм" Крис Уодъл нападна капитана на националния отбор Димитър Бербатов заради мерака му да напусне "шпорите" и да премине в "Манчестър Юнайтед". Пред в."Дейли експрес" Уодъл разкритикува практиката играчите да парафират дългосрочни договори с клубовете, а после да искат да бъдат продадени.

"Бербатов е страхотен футболист. Човек обаче се чуди защо момчета като него подписват за 4-5 сезона. Дали намеренията му още от самото начало са били да играе една или две години и след това да си тръгне? Той иска да се маха. Но какво ще стане, ако примерно това не се случи? Ще се държи като дете и ще се цупи до януари ли?", обяви бившият английски национал.

В същото време мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Алекс Фъргюсън обяви, че няма на всяка цена да взема нови футболисти.

"Съвсем спокойно можем да започнем сезон 2008/2009 и с тима, който имахме миналата година. В крайна сметка той не се справи особено лошо", казва шотландецът пред "Дейли мейл".

Вече и самият Кристиано Роналдо обяви, че остава на "Олд Трафорд".

"Разбрах се с Фъргюсън, че и за двете страни най-доброто е да не сменям отбора", сподели португалецът, който бе искан от "Реал Мадрид".

Поредни силни изяви в контрола на "Манчестър Сити" пък имаше Мартин Петров. Той и другият българин в тима - Валери Божинов, излязоха титуляри в Глазгоу срещу "Селтик" в проверката, завършила 1:1. Именно Мартин откри резултата в 54-ата минута. Врачанинът бе изведен на стрелкова позиция от Васел и от малък ъгъл промуши топката зад Боруц. Пол Макгаувън изравни в 79-ата мин. Петров игра цял мач, а Божинов бе сменен на почивката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !