Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Таблети и таблетки

отпечатай новината

29.04.2013 09:21 | Видян 2147 пъти | Гласували 1

Таблети и таблетки

Таблети за полицаите – това беше една от НОВИНИТЕ на последните дни. Защо не таблети за учениците, питаме ние?! И преди да отворите новия брой на Супер 19', за да прочетете няколко зловещи въпроса за отвличането на малката Лара на Брендо като например кой похитител оставя жертва пред полицията, ето още няколко думи за децата на тази страна – най-ценното и най-важното в нея.

Доста е смело да се мисли, че катаджиите лесно ще се справят с техниката. А децата имат нужда от нея. Особено тези в стотиците училища, на които държавата досега не купи компютри или в които, ако току се намира някоя дърта машина, тя е лишена от интернет.

Може нашите управници да се имат за големи европейци и за големи интелектуалци, но дори покойният диктатор на бананово – петролна латинорепублика Уго Чавес подари връзка със света и на най-бедните деца в държавата си. Раздаде десетки хиляди лаптопи и таблети. Не на полицаите, на които се крепи режимът му. И ние бихме могли, ако просветното министерство не даваше във всеки мандат по 10 милиона лева на Бил Гейтс за наем, да – наем, на Уиндоус, вместо да се ползва от вграден или пък да въведе безплатния линукс. С 10 милиона ще купите много таблети – вероятно за всички деца в България.

От всичко казано дотук, понякога е много тъжно да си дадем сметка къде сме ние. Все по-назад, както разбирате...Някъде до 1995 г., където ни върна възраждането на пирамидите, за които разказваме в спецпроекта на новия брой на вестник Супер 19'. Много ми мирише, че скоро вместо таблети, на някои хора ще им се наложи да се въоръжат с таблетки, когато разберат, че и този път финансовото чудо не се е случило.

Какво ни остава? Масово дори звездите стават екстрасенси. Ще разберете от новия Супер 19’, че поредната осъзнала се гадателка е самата Кичка Бодурова. Със сигурност обаче повече внимание ще предизвика надушения от вестника факт, че Петко и Яна вече посрещат по анцузи в боянския дом на кръчмаря. Което слага край на всички надежди, че хубавецът Орлин ще успее да се пребори за любовта си с танцьорката. Трябва да признае, че е туширан от съперника си, който има в своя точков актив сума известни дами – от Мария Игнатова и Преслава до милионерската щерка Ели Гигова.
Има още много пикантерии за четене, а пожеланието за по-добри новини идва точно навреме за празниците. Следващия понеделник, Гергьовден, брой няма да има. На 13 май ще дойде поредната доза сензации от Супер 19'. Живи и здрави, по възможност и по-щастливи! Трябва да вярваме, особено като знаем, че надеждата възкръсва на Великден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !