И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Гущера отряза Глория за секс

отпечатай новината

30.04.2013 16:15 | Видян 7385 пъти

Гущера отряза Глория за секс

30 лева глоба за секс в спряла кола край магистралата. Това е уникален случай в катаджийската практика. Жертви на въпросния сексуален акт, надлежно описан от служител на МВР е Герасим Гергов, познат на България като Гущера от Под прикритие. Негова партньорка на местопрестъплението е известната гримьорка Джулия Ангелова, пише Супер 19'.

Същата, както би казал катаджията, е най-добрата приятелка на Николета Лозанова. Нали са си жени обаче, и тя хвърляла по някое око на левента. По този повод мъжът ѝ Валери Божинов, макар и приятел на действащия състезател по гребане и актьор в свободното си време ревнувал.

Всеки би си помислил, че понеже е снимал в клипове на Ивана и Бони, Геро е имал общо с тях. Не е вярно. Флиртувал е с Галена и Преслава, но не казва докъде са стигнали нещата. А Глория направо я е отрязал. Не щял да легне с нея. Вероятно е единственият мъж, наред с легендата Жоро Илиев, който е попарял мерака на едрогърдата гургулица.

В истински екшън се превърнала любовната игра на Геро със Силвия Радулова от Сървайвър. Бойната мацка превръщала леглото в арена за спаринг и сексът между културистката и атлетичния гребец приличал повече на ММА, раздуват клюкари от кинаджийските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !