Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Зуека и любовницата заживяха със свекървата

отпечатай новината

02.05.2013 09:05 | Видян 3230 пъти

Зуека и любовницата заживяха със свекървата

Васил Василев-Зуека се е приютил при майка си с новата си любима Анна Вичева, научи Всеки ден. Той остана на улицата, след като се раздели с жена си Нина, която запази семейното им жилище. Режисьорката явно не е претенциозна и се е съгласила да заживее със свекървата в просторен апартамент на столичния бул. „Драган Цанков", за да не плащат излишен наем.

Зуека и Анна обаче не изживяват тежко битовата си драма, а точно обратното. Вчера навръх рождения ден на актьора двамата посрещнаха в любовното си гнездо екипа на Гала от „На кафе" и звездата от „Господари на ефира" нямаше как да скрие факта, че живее не с една, а с две жени. Всъщност изненадата с гостуването на репортери в дома им бе замислена именно от Анна и свекърва й, но пък суетният актьор остана доволен да се покаже по телевизията. „Повечето хора мислят, че крия личния си живот, а не е така. Ето ме с жената, която обичам, на най-хубавия ми рожден ден", призна Зуека пред камерата и прегърна любимата си.

Режисьорката също сияеше от щастие, че най-после публично се показва с него, защото двамата крият връзката си цели 7 години, докато тя му е любовница, а той продължава да живее с майката на дъщеря си Девина - Нина. Едва миналото лято истината лъсна и актьорът намери сили да направи решителната крачка в живота си, отдавайки се на жената, която истински обича. Затова и фактът, че живеят със свекървата, не може да помрачи любовното им щастие.

Мнозина от колегите на Зуека пък очакват двамата съвсем скоро да се сдобият и с дете, тъй като Анна е с 15 години по-млада от чукналия 48 вчера Василев. Тя няма наследници и мечтае да дари с такива именно актьора. Засега обаче се задоволява само да му доставя дребни радости в ежедневието. Като щурия купон, който му спретна съвсем сама в популярен столичен клуб снощи.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !