Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Галена Великова: Мъжът ми не е милионер!

отпечатай новината

06.05.2013 13:45 | Видян 4210 пъти

Галена Великова: Мъжът ми не е милионер!

"Времето ще покаже накъде вървят нещата. След изборите ще видим, не му е дошло времето за обсъждане", така съдията от Dancing Stars Галена Великова отговори на опитите на водещия на тв предаването ДикOFF да разбере подробности около нейната бременност, пише Блиц.

"Аз съм много щастливо омъжена и наистина считам себе си за много голям късметлия, защото смятам, че личният живот е въпрос на късмет, а не на избор. След 15 години искам да благодаря на Вселената, че ме срещна с този мъж, с когото аз споделям живота си много щастливо", разказа Галена.

Тя отрече слуховете, че съпругът ѝ е милионер и разказа, че той работи по 14-15 часа на ден седем пъти седмично. Шампионката по танци призна, че причината да отлага забременяването си през тези 15 години брак е желанието да бъде професионалист в кариерата си.

"Ние работим страшно много, нямаше възможност, нямаше време – казвам го със съжаление днес", допълни Галена. Във връзка с Dancing Stars Галена Великова гарантира, че върху журито и неговите оценки не се оказва никакъв натиск.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !