Празничен поздрав с гайди в последния...

Певицата на народа - Ивана, дивата Прея, актьорът...

Евелин Костова от Съни бийч бременна...

Актрисата Евелин Костова ще става майка за втори път....

Преслава получи подарък апартамент

отпечатай новината

06.05.2013 17:00 | Видян 3256 пъти

Преслава получи подарък апартамент

Разследваният за крупни измами бизнесмен Георги Колев, спряган за любовник на Преслава , ѝ е направил щедър подарък, пише вестник "Шоу". Става дума за тристайно луксозно жилище в центъра на Пловдив, което официално не се води на името на фолк дивата, за да не лъсне опасната ѝ връзка с бандита, тъй като се твърди, че той е женен.

Тайната афера между Преслава и Георги Колев датира още от началото на годината. Горе-долу по това време се заговори, че певицата е скъсала с официалното си гадже Бирмата. Тя се запознала с Георги в пловдивска дискотека, където той я впечатлил с много щедър бакшиш, букет от 510 рози и покана за обяд, преливащ във вечеря и закуска в леглото.

За любовника на Преси се носят слухове, че обича да вкарва в леглото си всякакви звезди и че е най-добрият клиент на всички сутеньори в Града под тепетата. Той е разследван от Икономическа полиция за мошеничество в особено големи размери. Твърди се, че дължи пари на стотици хора в цяла България. Срещу него имало и сигнали в полицията, че се занимава с печатането на фалшиви пари и бандероли в негова печатница, регистрирана в Панама, а намираща се в индустриалната зона на Пловдив. Продукцията - менте се изнасяла за чужбина.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !