Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

И Филип Трифонов пише сериал

отпечатай новината

07.05.2013 09:15 | Видян 2054 пъти

И Филип Трифонов пише сериал

Филип Трифонов и Влади Въргала са станали нещо като Илф и Петров и братя Мормареви, пише "Уикенд" Бившият кукувец и звездата от „Оркестър без име" и „Момчето си отива" пишат в съавторство сценария за сериала „Операция „Шменти капели", чиято премиера ще е в ефира на ТВ 7 тази есен.

„Сега редактираме някои от измислените от мен сцени, защото и Филип даде много добри идеи за тях", сподели българският Кустурица, който за пореден път се изявява едновременно като актьор, режисьор и продуцент. И допълни, че почивните дни ще прекара, трудейки се.

„През цялото време ще съм ангажиран по филма. На Възкресение Христово ще отида в църквата да запаля една свещичка и после отново ще работя. След Великден съм решил да пусна екипа да си почине 1 седмица, но това не важи за мен. Аз ще пиша сериите, които предстои да заснемем, и ще търся за снимките хотел, който да прилича на онези от 40-те години. "

Вече са заснети първите няколко епизода от сериала, разкри Влади Въргала. В тях участват над 100 актьори, а са използвани и над 250 костюма, ушити специално за мегапродукцията.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !