На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Вече строят сцената за "Бон Джоуви" в София

отпечатай новината

07.05.2013 10:30 | Видян 1375 пъти

Вече строят сцената за

48 тира докараха техниката за концерта на “Бон Джоуви” в София, който ще бъде на 14 май. Стадион “Васил Левски” се превърна в строителна площадка, защото там вече започна издигането на огромната сцена, пише "24 часа".

Тя е с изцяло нов дизайн, създаден специално за европейската част от турнето на бандата Because We Can. Със София стартира обиколката на Стария континент, така че музикантите ще се качат за първи път на тази сцена именно у нас. По тази причина е възможно те да пристигнат в България ден-два по-рано. Бандата идва директно от Йоханесбург, Южна Африка, където имат концерт на 11 май.

С изграждането на сцената, осветлението и звука се е заел целият екип, пътуващ с “Бон Джоуви”, който наброява около 150 души. За да им помагат, са наети още 120 българи. Самата сцена е с впечатляващи размери - основата  е 55 на 22 метра, а височината  е 24 метра.

Тировете превозиха и част от оборудването за бекстейджа. Ще бъдат инсталирани перални и сушилни машини. По план трябва да бъдат оформени и отделни кухненски помещения, за които е докарано и цялото обзавеждане.

Със световното турне “Бон Джоуви” промотира последния си албум What About Now. Миналата седмица музикантите обявиха, че китаристът Ричи Самбора няма да се включи в концертите в Южна Африка и Европа. Самият той написа в Туитър, че причината е лична. А за да разсее слуховете за неразбирателства в бандата, добавя, че обича групата и феновете. Вокалът Джон Бон Джоуви също в интервю твърди, че Ричи е част от бандата и всички хранят много топли чувства към него.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !