Добата спечели Игри на волята

Добрин е големият победител в първия сезон на...

Последен елиминационен дуел във Фермата

Седмица преди големия финал на „Фермата: Нов...

Евгени Минчев предлага помощта си на Сашка Васева

отпечатай новината

08.05.2013 09:45 | Видян 1870 пъти

Евгени Минчев предлага помощта си на Сашка Васева

Дупнишката мадона Сашка Васева била отрязана от Ваня Щерева, пише senzacia.net. Сашка помолила Щерева да й напише поредната автобиографична книга. Изхождала от факта, че Ваня вече има сценарии за филми. А освен това тя написа и автобиографията на Азис – така че работата й е позната. Знаейки как Сашето мрази да плаща, Ваня Щерева решила да откаже веднага.

„Ако бях тръгнала нещо да я мотая, или да се пазаря с нея, Сашка можеше да ме намрази. Сега поне ще си останем приятелки“, казала Ваня пред хора от своите близки приятелски кръгове.

Преди това Васева била отрязана и от Мон Дьо – с този прякор е известен светският хроникьор Мариян Станков. Неговите причини са обаче неясни, но в крайна сметка също не искал да се заеме с работата. Тогава Сашка Васева опряла до Евгени Минчев. Настроеният прагматично Евгени й предложил такава цена, че на Сашето й се завил свят – десетина бона, говорят клюкари.

Минчев все пак се оправдал, че тези пари не са само за написването. В тях включвал реклама по вестници, радиа и телевизии, за да се продава по-добре книгата, защото хората ще могат да научат предварително за нея. На Сашка тези пари й се видели твърде голяма сума. И наистина са много, коментират хора, които и в момента си вадят хляба в издателския бранш.

За да избие харча си, Сашка трябва да продаде поне 200 000 бройки от книгата си, защото не само хонорарът на Евгени Минчев е на дневен ред. А има разходи за хартия, за печат, за разпространение…На този полуумрял книжен пазар този тираж е невъзможен, твърдят издатели.

Минчев обаче не само, че бил категоричен, че няма да се съгласи на по-малко пари, но поставил и условие – една трета от парите взима в самото начало, една трета – след преполовяване на книгата. А последната третинка прибира при написан вече роман за живота на Сашка. Като чула тази невероятна оферта, лютата Дупнишка мадона едва не пребила Евгени на място, твърдят очевидци, които са присъствали на странния пазарлък.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !