Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Захари Бахаров напуска България, зарязва жена си и децата?

отпечатай новината

08.05.2013 13:00 | Видян 3388 пъти

Захари Бахаров напуска България, зарязва жена си и децата?

Червив с пари станал Захари Бахаров, след като станал водещ на предаването "Националната лотария", пише "Шоу". Актьорът нашумял с ролите си в "LOVE.NET", "Дзифт" и сериала "Под прикритие" сам се похвалил пред колеги, че е ударил бингото, като приел да води тв игра. "Мога да не пипна повече нищо през живота си!" бил лаконичният и еднозначен коментар на звездата по повод парите, които прибрал за новото си амплоа.

Още през октомвrи актьорът сподели, че това предаване за него е много различно и емоционално преживяване, когато виждал радостта и вълнението на играчите всяка седмица в предаването. Действително още със стартирането си гейм шоуто започна да раздава невиждани досега суми за тв игри в България. Основният въпрос, който вълнува зрителите обаче е, каква ли сума му е предложена, за да се съгласи веднага да стане водещ, като самият той не еднократно е повтарял, че много внимава какви роли приема.

Официално "Националната лотария" се води издание на компанията "Ню Гейм", но фирмата е свързана непряко с групата хазартни компании, в които собственост има и Васил Божков - "Еврофутбол" и "Евробет". Приближен на Бахаров коментира, че доколкото знае той директно е водил преговори с Божков за финансовите условия и самите пари идвали от него. Актьорът е подписал договор, в който една от клаузите е да не споделя с никого сумата, която взима. Може да е ударил джакпота, но не се знае на каква стойност е той. "При положение, че общият награден фонд е на стойност 10 милиона лева, от които вече над 5 са раздадени на участници, сами може да си прецените какъв хонорар е прибрал Захари" обяснява източник.

Захари обяснява наляво надясно, че вече жена му Диана Алексиева преспокойно може да спре да работи. Тя сега по майчинство заради второто им детенце - Кая. Той в момента работи на 3 места, но съумява да намери време за дъщеричката си. Напук на злите езици, които твърдят, че не се прибира при семейството си, а само обикаля кръчмите, Бахаров се изявява като баща - отличник. Това споделят негови колеги.

Дали това обаче не е защото актьорът мисли да напуска България? Говори се,че американската продуцентска и дистрибуторска компания "Ню Филмс", които купили "Под прикритие",  го е харесала много как играе. Той е единственият, който ги е впечатлил и искат да го издърпат при тях. Ако това се окаже вярно, Захари може и да успее да сбъдне заветната си мечта - да стане истинска холивудска звезда. Той е казвал, че театърът не му допада много и се радва, че не е зависим от него и играе по малко за удоволствие.

В кулоарите на театъра се говори, че той ще заминава за Англия, където вече е приел да участва в някакъв сериал. Сега там е настанала паника, защото спешно му се търси заместник, тъй като той смята да се връща само за представленията на пиесите "Арт" и "Спанак с картофи". Това са първите представления, които Явор прави с Владо Карамазов и Юлиян Вергов самостоятелно. Те се продуцират от създадената от тримата актьори продуцентска къща "Три мечки ентъртейнмънт". Трудно е да се намери човек на негово място, тъй като не се знае публиката как ще реагира, а той играе в много ключови постановки.

Източници твърдят, че ако замине, ще бъде сам. Семейството му ще остане тук, което е нормално като се вземе предвид, че Кая се роди наскоро. От "Шоу" са потърсили звездата, за да го разпитат, но той категорично е отказал да сподели каквото и да било. Единственият му коментар на въпроса дали е натрупал солидни авоари от "Националната лотария" бил, че това са пълни глупости, а за пътуването си не желае да сподели нищо. Запознати казват, че е трябвало да лети на 26 април, но неуредици отложили пътуването и сега не иска да коментира, защото още не е уведомил директора на театъра.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !