Везенков ще съжалява, НБА е друга...

Министърът на младежта и спорта в служебното...

Селена Гомес показа пищна гръд, а...

Селена Гомес сподели някои от най-расовите си снимки до...

Победата на Гришо е благодарение на Шарапова

отпечатай новината

08.05.2013 13:45 | Видян 1864 пъти | Гласували 1

Победата на Гришо е благодарение на Шарапова

Мария Шарапова е изиграла ключова роля за великата победа на Григор Димитров над Новак Джокович, пише vsekiden.com. Руската тенисистка надъхала изключително много българина преди сблъсъ6ка в Мадрид. Часове след това Димитров удари лошо световния №1 със 7:6 (6), 6:7 (8) и 6:3.

"Няколко думи от моята приятелка преди мача изключително много ми помогнаха за тази победа. Това беше постъпка, която ще помня до края на живота си. Само няколко изречения, които и преди съм чувал, но въпреки това. Ще запазя за себе си какво точно ми каза, със сигурност, но определено искам да й благодаря за това", заяви още на корта Гришо, който благодари от сърце и на семейството си. Малко след това написа на една от камерите "Обичам те, татко".

"Тази вечер е една от запомнящите се. Да се надяваме, че ще има още такива победи за в бъдеще. Доста съм развълнуван! Труден мач беше..имах шансове да го затворя във втория сет. За съжаление не се получи и в тайбрека, мачбол имах. Но това не ме накара да се почувствам зле в третия сет. Имах малко физически проблеми в началото, започнаха да ми се схващат краката малко. Случва се", коментира 21-годишният хасковлия.

"Сервирах доста добре през целия мач, във важните моменти играех агресивно и в същото време не пресилвах ударите. Не търсех лесния изход в разигравнията. Мисля, че се борих добре, не се предавах през целия мач и усещах, че мога да го обърна. Определено бях много концентриран, на някои моменти малко я позагубих, но може би това ми даде повече сила в третия сет, защото грешката беше изцяло моя. Знаех и се надявах че в третия ще се отвори малък прозорец, в които да вляза в разиграванията и да го пробия. Това стана рано, в първия гейм още и оттам се стараех да се фокусирам изцяло върху първия ми сервис, първата точка в гейма", добави талантът.

Григор Димитров спечели на своя страна публиката в Мадрид, която във важните разигравания викаше мощно "Димитров, Димитров". "Разбира се, не очаквах такава подкрепа. По едно време, в третия сет се обърнах и се запитах наистина ли моето име викат? Но, наистина помагат в такъв момент.. Беше интересен мач!", каза още Гришо.

В третия кръг българинът ще се изправи срещу Станислас Вавринка. "Играли сме, имам една загуба от него на хард корт. Той е добър клей корт играч, доста опитен, очаквам дори мача да е доста по-труден от днешния. Миналата седмица спечели турнир, като победи Феррер, което малко или много му дава увереност в момента", завърши тенисистът.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !