Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Ели Гигова с ново Ауди за 200 бона

отпечатай новината

10.05.2013 12:00 | Видян 2311 пъти

Ели Гигова с ново Ауди за 200 бона

Ели Гигова бръмчи по софийските улици с чисто ново Ауди за 200 000 лева. Предположенията са, че новото возило й е подарък от баща й, пише в. "Уикенд".

Оръжейният търговец Николай Гигов никога не е крил, че умната му дъщеря е голямата му слабост. Милионерската наследница била забелязана тези дни да дава пари на просещи циганета, за да не пипат колата й и да стоят по далеч от нея. Това се случило на оживено столично кръстовище.

Докато чакала зелен сфетофар, скъпият автомобил приковал погледите на ромчетата, а едно от момчетата се втурнало да мие скъпата кола. Ели обаче бързо му мушнала петолевка в ръката, за да се махне по-бързо. Тя не го направила, защото мрази циганчетата, а защото просто изпитва страх някой да се доближава до колата ѝ на кръстовище.

За това си има обяснение. Когато е била на 18 години, двама бандити я свалили от лимузината ѝ, ударили я и се качили в нея. Милионерската щерка получила комоцио и много голям стрес. Колата се намерила, но спомените още не могат да бъдат заличени напълно от съзнанието ѝ.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !