Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Цяло съзвездие от световни таланти в "Денсинг старс" тази вечер

отпечатай новината

10.05.2013 13:15 | Видян 1943 пъти

Цяло съзвездие от световни таланти в

Тази вечер на сцената на Dancing Stars ще гостува цяло съзвездие от световни таланти, които ще покажат най-доброто от стиловете хип-хоп, танго, салса и буги-вуги.

Най-добрите инструктори по танци в света са в България по повод 9-ия поред Fanta Dance Festival, който се провежда от 10 до 12 май в София. Три дни и три нощи, 60 урока и над 40 шоута ще зарадват любители и професионалисти на танците.

Тази вечер, след близо 10-дневно прекъсване, своето завръщане на сцената ще направят и звездните танцови двойки на Dancing Stars. След усилени тренировки и множество травми те се отдадоха на заслужена кратка почивка – някои пътуваха до Гърция и Барселона, а други се контузиха. Дали са загубили добрата си спортна форма и възстановили ли са се от травмите, ще стане ясно тази вечер по време на елиминациите.

Освен че тази вечер ще посрещне танцьорите от Fanta Dance Festival, той също ще участва в танцовия фестивал от 10 до 12 май и ще представя Alfredo Style. Наскоро бившият солист на кубинската трупа Тропикана и партньорката му Жоржет Илиева, спечелиха второ място на 1st Istanbul World Salsa Open. Сега им предстои участие на Световното първенство по салса в Puerto Rico, което ще се проведе през юли тази година.  Алфредо и Жоржет са танцова двойка от 6 години, а тя учи танци в школата му от 14-годишна.

С какво обаче гостите от Fanta Dance Festival ще изненадат зрителите на шоуто? Хип-хоп ще представят Марк Еспиноза и Бернардо Кармона. Марк е участвал в клипове на Бионсе, Марая Кери, Бритни Спиърс и Шер. Бернардо е трикратен шампион на Мексико по хип хоп, носител е най-престижното отличие за хип хоп в Щатите "Мovement Award" .

“Принцът на салсата” Джони Васкез и Мария Зидару  ще танцуват салса. Джони е един от най-добрите салса танцьори в света, създател на стила LA салса, коронован е с названието "Принц на салсата " от краля на салсата в света - самия Еди Торес.

Най-доброто от света на тангото ще представят Би Ен Еф (Ballet National Firullete -BNF).  Формация, основана през 2001 година.  В първите й спектакли участват най-добрите танго танцьори в света - Miguel Angel Zotto и Soledad Rivero. През 2006 година откриват школата  в Дубай, в която се преподава балет, модерни танци, танго, салса и меренге.

Четирикратните световни шампиони Уилям Мове и Маева Трунцер от Франция ще представят  стила буги-вуги (boogie woogie), който е пиано-базиран блус стил, станал много популяран през 30-40 години на миналия век.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !