Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Емануела: Денис Родмън ми предложи брак

отпечатай новината

13.05.2013 10:30 | Видян 5527 пъти | Гласували 1

Емануела: Денис Родмън ми предложи брак

Емануела прекрати участието си в Къртицата след поредните елиминации в реалити шоуто. Срещу попфолк звездата в пряка битка за оцеляване застана Марияна Маркова. Двете трябваше да отговорят на 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата. След като дадоха равен брой верни отговори, времето за решаване на теста се оказа определящо и бързината на пловдивчанката я спаси от изгонване от Базата. По време на специалната церемония по номиниране страстите в пещерата се нагорещиха, след като Емануела избухна срещу 100 Кила, с когото имаха сериозни пререкания през последните дни. Певицата заяви, че рапърът сменя своите настроения постоянно и е недопустимо толкова популярен артист да обижда и нагрубява жени. От своя страна 100 Кила поиска извинение за поведението си, като запази спокойствие и мълчание, слушайки обидите, които се изсипаха по негов адрес. Преди месец Емануела се омъжи в Къртицата и вдигна в Базата пищна сватба. Малко след като излезе от тв риалити, тя с удоволствие даде интервю за Супер 19`.

Как се чувстваш вече извън Къртицата?

Добре. Опитвам се да се върна към нормалния си начин на живот, но все още ми е трудно. Най-много вътре ми липсваше семейството и синът ми.

Той гледал ли те е в предаването?

Разбира се, дори ме поздрави и каза: „Браво мамо, ти се справи с доста от мисиите и беше страхотна“.

Защо между теб и 100 кила се стигна до тежък конфликт?

Той се държеше грубо и арогантно с другите момичета. На мен не ми беше приятно, защото според мен хората са равни. Защитих ги и той започна веднага да се заяжда и с мен. 

Повечето играчи вътре като че ли бяха настроени срещу поп фолка като цяло?

Не мисля, че беше така. Всеки има право да слуша, каквото си поиска. Аз се гордея с музиката, която слушам. Аз не правя така наречаната заклеймена чалга, аз си правя поп фолк парчета. Това си е чист поп с фолк елементи. Не знам те как го разбират, имат някакво лошо отношение, но според мен няма причина за това. Аз си слушам разнообразна музика, харесвам всякакви стилове. Не можеш да кажеш на хубавото лошо, така че всеки има право да си слуша, каквото си иска.

Представяла ли си си някога, че ще се омъжиш в риалити шоу?

Не. Първо изобще не съм си представяла, че се омъжа за Никола, защото в началото си казах, че няма как да имам нещо сериозно с този човек. Обаче не стига, че връзката ни стана сериозна, но се и оженихме. Първо се бракосъчетахме тайно, после и в Къртицата. Ние сме с него като пъзел, двамата се допълваме и съм щастлива от това.

Ще ходите ли на сватбено пътешствие?
Точно преди малко разбрах, че моят продуцент ми е подаръл едноседмична почивка и мисля да се възползвам.

В момента каква е обстановката в Базата?

Започна вече да става напрегнато, защото всеки се изнервя кой е Къртицата. В момента предателят има малко повече пари от отборът. Обстановката е малко по-изнервена. Обвиниха вече Мариана, че е постъпила егоистично и приела толкова много пари, за да отиде на номинациите. Лично аз пък номинирах Гибона. Но те бяха много зле насторени към нея. Личи си, че обстановката се нажежи, в началото не беше изобщо така.  Но вече доста време всички са затворени вътре, сега ги и вързаха. Дори и аз последните дни бях кълбо от нерви.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !