Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Люси изоставена от Камелия заради Никол Станкулова

отпечатай новината

13.05.2013 12:00 | Видян 4125 пъти

Люси изоставена от Камелия заради Никол Станкулова

Според последната клюка в светските среди, нещо куца в отношенията на най-горещата лесбо двойка у нас – Люси Дяковска и Камелия. Човек на Супер 19` стана свидетел как преди няколко дни червенокосата певица летя към София от Франкфурт, но както никога досега тя беше без своята любима.

Люси се прибирала за Великденските празници, но като никога досега била кисела и отбягвала въпросите къде е изгората й.
Още преди месец от типичното й чувство за хумор и весел нрав нямало и следа, твърдят нейни приятели, посрещнали я на столичното летище. Участничката в последния ВИП Брадър останала в София само няколко часа, след което потеглила към родния си Плевен, за да гостува на родителите и семейството на брат си. Тя не дала обяснение на познатите си колко време ще остане на родна земя. Само смотолевила, че престоят й ще продължи толкова, колкото се налага.

Две могат да бъдат причините Люси да си дойде без Камелия – или за да поеме високоплатено участие, за което са я поканили в последния момент, или защото се е изпокарала с гаджето си. Щом обаче къдрокоската е отпратила директно за Плевен, едва ли има някакъв извънреден певчески ангажимент в графика си.

Вариантът Камелия да е имала заетост в Германия не звучи достоверно, тъй като, откакто върти любов с Люси, тя не работи абсолютно нищо. Чаровната любовница е изцяло на издръжката на поп изпълнителката, а последната няма нищо против това. Дяковска се чувства задължена на гаджето си, защото в името на любовта Камелия е жертвала тапията си за висше образование (i барманската кариера).

Подвизавалата се като София в Къщата на ВИП Брадър дама, прекъснала обучението си и последвала тръпката си в Германия. В хомосексуалните среди отдавна се коментира, че Камелия дотолкова е завъртяла главата на певицата, че я манипулира както си иска. Впрочем зрителите на ВИП Брадър също станаха свидетели на това как бившата сервитьорка командори Люси. Фактът, че сега Камелия не е придружила изгората си в България, говори, че в отношенията им има някакво сериозно сътресение.

Супер 19` пък научи, че неотдавна Камелия е била в България и е останала повече от месец тук на родна земя. В това се кълнат всички нощни маниаци, които не пропускат парти в София. Любопитното е, че Ками вършеела непрекъснато в компанията на красавицата Никол Станкулова. Двете станаха близи още във ВИП Брадър, а сега са направо неразделни. В светските среди дори се чудели какво свързва двете девойки. Актуални столични гъзари дори си позволявали волността да предлагат тройка на новите приятелки, гласи мълвата. Никол обаче им орязвала мераците и споделяла, че просто с Ками имат общи интереси. Близки на Люси веднага й съобщили новината, че нейната изгора е неразделна с тв синоптичка. Поп певицата не реагирала остро, но все пак й станало болно от факта, че Камелия не спирала от нощен живот и то в компанията на атрактивни жени.

Запознати с нравите на двойката обаче са на мнение, че дори и да е налице конфликт, той бързо ще отшуми. Люси и гаджето й и преди се били карали, но скоро след това си прощавали, защото не можели една без друга. „Повече от две-три седмици няма как да издържат разделени“, категорични са техни близки. Дори и когато виновницата за раздора била Камелия, Люси обикновено поемала цялата вина върху себе си. Нещо повече, за да върне усмивката на лицето на любимата си, тя била склонна да пръска луди пари за скъпи подаръци.  Певицата й угаждала на всеки капризи.

Според други клюкари  пък самостоятелното посещение на Дяковска у нас било свързано с желанието й да се сдобие с наследник. Още в ефира на ВИП Брадър певицата сподели, че вече мечтае за собствена рожба. Възможно е сега да се е прибрала, за да проучи как стоят нещата с инвитро зачеването.
Но, ако беше така, щеше да я придружи и любовта на живота й  Камелия. На Дяковска действително й е време да се замисли за потомство, защото наближава 40-те и биологичният й часовник тиктака. Ако още се забави със зачеването, тя рискува да загуби детеродни способности и тогава единственият вариант ще остане осиновяването.

За последно певицата от Ноу Ейнджълс и нейната половинка са били на ваканция в Италия. Младите дами се наслаждавали една на друга и дори качиха весели и усмихнати снимки от Рим във Фейсбук. Изпълнителката имала рожден ден, който отпразнувала с любимата си нестандартно със спагети.  Дори и без обичайните торта свещи и див купон, двете с Камелия си направили един незабравим празник. Малко след това обаче отношенията им доста охладнели.

Неотдавна пък името на Люси беше замесено в скандал, относно емигрирането на български и румънски роми в Германия рез 2014-а, след като двете държави получат неограничен достъп на работници според договорите за присъединяване. Наясно със ситуацията в родината си, Дяковска заяви, че ромите са способни да опустошат, в рамките само на няколко седмици, ремонтирани жилища и дори държат коне и кози в апартаментите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !